Silivri MHP’den resmi kurumları ziyaret etti

Silivri MHP’den resmi kurumları ziyaret etti
MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Fatih Kınalı, İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ile birlikte resmi kurumlara nezaket ziyaretinde bulundu.
 Silivri Kaymakamı Salih Keser, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı’yı makamlarında ziyaret eden Kınalı ve beraberindekiler, “ İlçede seviyeli ve düzeyli bir seçim atmosferinin yaşanması için MHP’nin üzerine düşeni yapacağı mesajını verdiler. MHP Silivri Belediye
 Kınalı; Partileri karalayarak değil, kendimizi anlatarak seçimi alacağız

Resmi kurumlara yaptığı ziyaretlerde konuşan MHP Silivri Belediye Başkan adayı Fatih Kınalı; “ Biz  rakip partilere saldırarak, karalayarak değil kendimizi ve hizmetlerimizi anlatarak halkın gönlüne gireceğiz. Partimizi ve kendimizi anlatarak Silivri’de seçimi alcağız. Başta Silivri Kaymakamımız Salih Keser olmak üzere, Emniyet Müdürümüz Mustafa Güntekin’e, Milli Eğitim Müdürümüz İkram Kayapınar’a ve Hastane Başhekimimiz Sadık Balcı’ya bizlere gösterdikleri sıcak ve samimi misafirperverliklerinden dolayı  teşekkür ediyorum” dedi.   

Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.