SİLİVRİ VE ESENYURT FARKI!

SİLİVRİ VE ESENYURT FARKI!
CHP Esenyurt İle Başkanı Kemal Deniz Bozkurt sokaklara verilen isimleri ile ilgili Esenyurt ve Silivri kıyaslamasını ortaya koydu.

Toplumun CHP ve AKP arasındaki farkını görmesi adına Silivri’de Sokak adı verilmesi ile ilgili yaşanan olay çok güzel bir örnektir, diyen CHP Esenyurt İle Başkanı Kemal Deniz Bozkurt bu yönde yaptığı basın açıklamasında şunlara yer verdi:

  Silivri ilçesinin birçok beldeden oluşması nedeniyle ilçede aynı adı taşıyan cadde ve sokaklarda isim değişikliği yapılması gündeme geliyor. Bunun üzerine CHP yetkilileri AKP ilçe Başkanı ve AKP Grubunu da davet ederek ortak bir çalışma yapmayı öneriyorlar. Beraberce alınan prensip kararı gereği daha önce bulunduğu bölgeye faydalı işler yapmış ve vefat eden kişilerin isimlerini öneriyorlar.

Şimdi gelelim Esenyurt’ ta yaşanan örneklere.

Mevcut Belediye Başkanı ve AKP meclis grubu ise bu tür çalışmalarda değil ortaklaşa bir çalışma yapmak, güçleri yetse CHP grubunu meclise bile sokmayacaklar.  Yaşananlar ortada, Aydınlarımızın Esenyurt’ta sokaklara verilen adları daha sonra gerekçe gösterilmeden, başka isimler ile değiştirildi. Aynı durum cadde, tesis ve park içinde geçerlidir. Bunlar yetmiyormuş gibi birçok tesise de Belediye Başkanı ve yardımcılarının isimlerini verdiler. AKP li yöneticiler bu işi nasıl kabulleniyorlar bilemiyorum ama kamuoyunun bu görgüsüzlüğü kabulleneceğini zannetmiyorum.

         Başka bir örnek ise Mevcut Belediye Başkanının resimlerini astırma girişimidir. Esenyurt Belediye Başkanının muhtarlıklara gönderdiği resimler birçok muhtarlığımızın odasında asılmış durumdadır. Bu sıkça rastlanan bir uygulama değildir,  vatandaşın seçme hakkına birilerinin reklamı yapılarak müdahale edildiği de açıkça ortadadır. Umarım Sayın Kaymakamımız bu duruma müdahil olur. Bu işin kimseye bir zararı da, maliyeti de yok sadece bir uyarı yeterli olacaktır diye düşünüyorum. İki bakış açısını görmek için bu örnekler önemlidir kamuoyunun bilgisine.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.