SİLİVRİ’DE YARIŞ KIZIŞTI

SİLİVRİ’DE YARIŞ KIZIŞTI
Mümin Tuğlu’da CHP Silivri İlçe Başkanlığı için aday olacağını açıkladı. Eski Değirmenköy Belediye Başkanı ve CHP eski ilçe başkanı Mümin Tuğlu ilçe kongresinde aday olacağını açıkladı.

Silivri CHP’de son durum da gözler Mümin Tuğlu’ya çevrildi. Geçtiğimiz Perşembe günü parti binasında basınsa kapalı olarak gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında ile başkanı adaylığı için Mümin Tuğlu da aday olacağını açıkladı.

Toplantı sırasında kongrede aday olacak kişilerin sorulması üzerine kimseden ses çıkmayınca Tuğlu’nun adaylığını açıkladığı öğrenildi. Geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili adayı olan Tuğlu bir daha hiçbir yere aday olmayacağını söylemişti. Bu adaylık konusu ile ilgili konuşan Tuğlu “Önümüzde 2 sene sonra gerçekleşecek olan yerel seçim ve sonrasında genel seçimler var. Yine söylüyorum ki bir belediye başkanlığı, milletvekilliği ya da meclis üyeliği gibi bir düşüncem yok. Bugün partiye tekrar ilçe başkanı olmamın nedeni ağabeylik yapma gereğindendir. İlçe başkanlığı zamanınızdan, özel hayatımızdan fedakârlık gerektiriyor. Tabi ki partim için bende fedakârlığa hazırım. Şu anda delegelerle görüşmelerimiz sürüyor.”dedi.

ATAÇ ADAY, KANDEMİR SESSİZ

Öte yandan Erdoğan Ataç da söz konusu toplantıda ilçe başkanlığına aday olacağını açıkladı. Belediyedeki başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Yılmaz Kandemir’in de kongrede aday olacağı konuşulmuştu. Toplantıda net bir şey söylemediği öğrenilen Kandemir’in delegelerle konuştuğu ve henüz kararını vermediği öğrenildi. Böylece CHP Silivri ilçe başkanlığı için; Hüseyin Şahin, Mümin Tuğlu ve Erdoğan Ataç’ın yarışacağı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.