SİLİVRİLİLER AKŞENER’İ BAĞRINA BASTI

SİLİVRİLİLER AKŞENER’İ BAĞRINA BASTI
MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Meral Akşener Silivri’de bir dizi ziyarette bulundu. Silivri’li vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer’i, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı’yı ve Kredi Kefalet Kooperat

Ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Akşener ayrıca siyasi söylemlerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da, “Her sahaya indiğinde aslında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu madara ediyor” sözleriyle eleştirdi.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener,  Silivri ziyaretinin ilk ayağında ilçe binasında partilileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akşener, özellikle Cumhurbaşkanı’nın siyasi söylemleriyle ilgili olarak, “Her sahaya indiğinde Başbakanı madara ediyor. İnsanlarda bundan rahatsız” dedi. AKP ile HDP’nin arasındaki kavganın da danışıklı dövüş olduğunu ifade eden Akşener, her iki tarafında istediklerine ulaşabilmek için özünde başkanlık sistemine ihtiyaçları olduğuna vurgu yaptı.

 AKŞENER; MİLLET ÇARESİZLİK İÇİNDE YAŞIYOR

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Meral Akşener, Silivri ziyaretinin ilk ayağında ilçe binasında basın mensupları ve partilileriyle bir araya geldi.  Burada gündeme dair değerlendirmelerde bulunan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Meral Akşener şunları kaydetti: “ “Ülkede esnaf bitmiş, işsizlik başını alıp gitmiş. Üniversite mezunları dahi işsizliğin pençesinde kıvranıyor. Bölgeyi dolaşıyorum ve vatandaşlarımızın dertlerini dinledikçe ülke olarak ne halde olduğumuzu daha iyi anlıyorum. Eskiden bizi arayıp oğlu ya da kızı için iyi bir iş isteyenler, asgari ücretle dahi olsa iş bulmamız için yardımımızı istiyorlar. Düşünün bu milletin ne kadar çaresizlik içinde yaşadığını. Önceden ‘hayırlı olsun’ diyenler, şimdi ‘oyum sizin’ demekteler.

 “CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKANI MADARA EDİYOR”

Bugün Cumhurbaşkanı meydanlarda siyaset yapıyor. Kutuplaştırıcı bir dille insanları ayrıştırıyor. Ama, bir Cumhurbaşkanı’nın başbakan ya da siyasi bir otorite olarak ortaya çıkması ve üslubunu bu yönde şekillendirmesi insanları tedirgin ediyor. Cumhurbaşkanı her sahaya indiğinde Başbakanı madara ediyor.

“ HDP’NİN BARAJI GEÇİP GEÇMEMESİ BİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR “

HDP’nin barajı geçip geçmemesi bizi hiç ilgilendirmediği gibi,  AKP ile HDP’nin kavgasını danışıklı dövüş olarak değerlendiriyorum. Son zamanlarda dikkat ederseniz Cumhurbaşkanı da, Başbakan da HDP’nin büyük patronu Abdullah Öcalan için tek kelime etmiyorlar. Sadece HDP’yi eleştirmekle, yüklenmekle yetiniyorlar. HDP ve temsil ettiği zihniyetin istediğini alabilmesi için Başkanlık Sistemi’ne ihtiyacı var. Onlar için bu başkanın aslında kim olduğu önemli değil. Dediğim gibi bunun bir danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum.

 “LÜKS YATA BEDAVA, ÇİFTÇİYE PARAYLA”

Bizim, Türkiye’nin bütün yaralarını onaracak bir seçim beyannamemiz var. İnsanların çok daha mutlu ve hak ettikleri şekilde yaşamalarını öngören bir çalışma içindeyiz. Bu ülke kendi kendine yetebilen bir yerken ne hale getirildi. Hayvancılık, çiftçilik bitti. Dışarıdan öküz ithal ediyor bu iktidar. Samanı bile dışarıdan alıyoruz. Çiftçiye mazotu parayla, lüks yatlara bedava veren bir anlayışa dur diyeceğiz.

 STK’LARI ZİYARET ETTİ, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Meral Akşener parti binasındaki buluşmanın ardından ilk olarak Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti. Silivri Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı recep Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri’yle de bir araya gelen Akşener sıkıntıları ve talepleri dinledi. Akşener son olarak da Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Öpçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri’yle bir araya gelerek sohbet etti.

SİLİVRİLİLER AKŞENER’İ BAĞRINA BASTI

 Akşener STK ziyaretlerinin ardından Silivri sahiline inerek burada vatandaşlarla biraya geldi. Silivrililerin büyük sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Akşener ve MHP heyeti de halkı selamlayarak destek beklentilerini dile getirdiler. Akşener ilçe ziyaretinin sonunda sahilde açılan stantta seçim çalışmalarına destek verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.