Siyaset yürek ve akıl işidir

Siyaset yürek ve akıl işidir
CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, “Siyaset hem yürek hem de akıl işidir” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, TÜYAP Kitap Fuarı’nda konuşmacı olarak katılacağı panel öncesi CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’ne ziyarette bulundu. İlçe merkezinde, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksu, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve partililer tarafından karşılanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,  sonrasında parti binasını dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
CHP Beylikdüzü meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, mahalle koordinatörleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerin yer aldığı ziyaret, örgüt toplantı odasında devam etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sunumuyla üç beldeden oluşan Beylikdüzü’nün dünü ve bugünü hakkında bilgiler aldı.
Halkın beklentilerine çözüm üretiyoruz
İlçenin sosyal, ekonomik ve fiziki yapısı hakkında bilgilendirmelerde bulunarak konuşmasına başlayan Ekrem İmamoğlu, örgütlenme yapısı ve çalışma modeli hakkında da bilgiler verdi. Beylikdüzü halkının yereldeki beklentilerini belirleyerek çözüm üreten bir kadroya sahip olduklarının altını çizen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Seçilmek 1 gün, yönetmek 5 yıl anlayışıyla çok ciddi çalışmalar sürdürüyoruz” diye konuştu.
Ortak akılla hareket edeceğiz
Siyasetin yürek ve akılla bir yürütülmesi gerektiğini vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ise, “Cumhuriyete, eşitliğe, özgürlüğe ve kardeşliğe ilişkin inancımızı sürekli pekiştirmeliyiz. Çünkü Atatürk’ü sevmek, Cumhuriyet değerlerine bağlı olmak, eşitlik, özgürlük, kardeşlik ve buna eşlik edecek diğer kavramları kullanmak mevcut rejim tarafından hapsedilmenize veya polis baskısı altına alınmanıza sebep olacak bir hale geldi” ifadelerine yer verdi.
Türkiye’nin dış politikadaki sorunlarıyla birlikte artan terör olaylarına dikkat çeken Gökhan Günaydın,  “Bozulan kardeşlik ve barış ortamının ne kadar pahalıya patladığını görüyoruz. Bu memleketteki 11 milyon tenceresini kaynatamayan insan varlığını ve 3 milyon işsiz varlığını not etmeliyiz. Yandaş medyanın beyin yıkama faaliyetleriyle bize Türkiye’de yaşadığımızı unutturmaya çalışıyorlar” tespitlerinde bulundu.
Yürek ve aklın beraber olduğu zaman hedefe ulaşılacağını işaret eden Günaydın, “Önümüzde bir tek hedef var, o da seçimleri kazanmak” sözleriyle ortak akılla hareket ederek başarıyı elde edeceklerinin altını çizdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.