‘Siyasi diyalog ilçeyi geliştirir’

‘Siyasi diyalog ilçeyi geliştirir’
CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, ilçe merkezine ziyarette bulunan AKP Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’na ev sahipliği yaptı.
AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve yönetimi, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Beraberindeki heyeti ile birlikte AKP İlçe Teşkilatı’nı karşılayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra AKP İlçe Başkanı Av.İbrahim Bülbüllü’ye ilçe merkezini gezdirdi.
CHP Beylikdüzü yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının hazır bulunduğu ziyarette, siyaseti toplumu daha mutlu kılabilmek adına bir mücadele işi olarak gördüklerini ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Alışılagelmiş siyasetin, kirli yönüyle mücadele eden başka arenalar olabilir. Ama Beylikdüzü’nde biz bunu yaşatmamaya çalışıyoruz. Siyasi parti başkanlarıyla bir araya geldiğimizde her zaman bunu dile getiriyoruz” şeklinde konuşarak siyasi diyaloğun ilçeye sunacağı katkının altını çizdi.
AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise,  ilçedeki siyasi partiler arasındaki ilişkilerin pek çok ilçeye örnek teşkil ettiğini söyleyerek, karşılıklı nezaket ilişkilerinin sürmesini temenni etti.
CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Mülayim Demirtaş, Engelliler Komisyonu Başkanı Ahmet Bağbekleyen ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette, karşılıklı centilmenlik içerisinde devam eden siyasi diyalogun ilçeyi geliştireceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.