SİZLERİN KALBİNİ KAZANDIK,SIRA BEYLİKDÜZÜ’NDE

SİZLERİN KALBİNİ KAZANDIK,SIRA BEYLİKDÜZÜ’NDE
Beylikdüzü için yerel yönetim vizyonunu ve projelerini açıklamak amacıyla örgüt üyeleriyle bir arayan gelen CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, “Benim en büyük projem sizlerle beraber Beylikdüzü halkının kalbini kazanmak” vurgusu yap
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, ilçe örgütü ile bir araya geldi. Beylikdüzü için yerel yönetim vizyonunu ve projelerini sunduğu toplantı iki aşamada düzenlendi. İlk olarak Adnan Kahveci, Cumhuriyet, Gürpınar, Kavaklı ve Sahil mahallelerindeki parti üyeleriyle buluşan Ekrem İmamoğlu, ikinci toplantıda ise Barış, Büyükşehir, Marmara ve Yakuplu mahallelerindeki parti üyeleriyle buluştu. Her iki toplantı da Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür merkezinde yapılmasına imkân vermediği için Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Toplantılarda örgüt üyelerinin coşkulu desteğiyle karşılanan ve konuşması “Örgüt seninle, durma ilerle” şeklinde sloganlarla kesilen İmamoğlu, örgüt üyelerine seslenerek şunları kaydetti;

“Siz bana baktığınızda kendinizden bir parça görüyorsanız ben varım. Siz bana baktığınızda kendinizden bir katkı görüyorsanız ben varım. Siz bana baktığınızda bugün nasıl kol kola yürüyorsak yarın da yürürüz diyorsanız ben varım.”

SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Beylikdüzü’nde akılcı, hesap verebilir, şeffaf ve katılımcı bir yerel yönetim için göreve hazır olduklarının mesajını veren İmamoğlu, Beylikdüzü’nde sorun üreten değil; çözüm üreten bir yapıda bir yerel yönetim yol haritasına sahip olduklarını kaydetti.

Sunumunda yerel yönetim projelerini ana başlıklarıyla paylaşan İmamoğlu, özellikle Yaşamvadisi, Sahil ve Doğa Parkı ve Yakın Tarih Müzesi projeleriyle Beylikdüzü’nün İstanbul’un önemli kent merkezlerinden biri olacağının altını çizdi.

Özellikle Yakın Tarih Müzesi projesinin kentin marka simgesi olması konusunda önemine vurgu yapan İmamoğlu, proje ile Cumhuriyet’in kuruluşundan bugüne yakın tarihin bütün unsurlarını barındıran bir müzeyi Beylikdüzü ile buluşturacaklarını belirtti. Müzenin; Türkiye’nin dört bir yanından birçok yurttaşın İstanbul’a geldiğinde mutlaka ziyaret etmesi gereken tarihi mekanlardan biri olacağını vurguladı.

ASIL MARİFET KALP KAZANMAKTA

Hedeflerinin Beylikdüzü’nü, İstanbul ve Türkiye’ye örnek sosyal demokrat bir yerel yönetime kavuşturmak olduklarının altını çizerek sunumunu tamamlayan Ekrem İmamoğlu, partililere “Asıl marifet bir şehir kurmak, bir şehir imar etmek değil; o şehirde yaşayanların kalbini kazanmaktır. Benim en büyük projem kalp kazanmak. Sizlerle beraber bütün Beylikdüzü halkının kalbini kazanmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.