Söyle çözelim

Söyle çözelim
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Terörü bitireceğiz” vaadini eleştirerek, “Çözersin madem ver sihirli değneği bize de biz hemen bunu yapalım. Zaten iktidar olamayacaksın, söyle biz çözelim” dedi.

Birileri bugünlerde çıkıyor, çok iddialı laflar edebiliyor. ‘Ben terörü çözerim’ diyor. Çözersin madem ver sihirli değneği bize de biz hemen bunu yapalım. Niye geciktiriyorsun? İlla iktidar olduğun zaman mı çözmen lazım? Sen zaten iktidar olamayacaksın, söyle bu sihirli şeyi de bunu biz çözelim, geciktirmeyelim. Kılıçdaroğlu, bana 500 gün verin dedi. Bu sözler size tanıdık geldi mi? Geçmişte birileri daha söylüyordu.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Terörü bitireceğiz” vaadini eleştirerek, “Çözersin madem ver sihirli değneği bize de biz hemen bunu yapalım. Zaten iktidar olamayacaksın, söyle biz çözelim” dedi. Erdoğan, dün Büyük Anadolu Oteli’nde toplanan Türkiye Otobüsçüler Federasyonu 4’üncü Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizim tüm sektörlerle el ele olmamız, iç içe olmamız ülkemizin sorunlarını minimize etmek demektir. Bakın sıfırlamak demiyorum, iddialı konuşmayı her alanda sevmem. Minimize etmek başarı demektir. Ama birileri bugünlerde çıkıyor, çok iddialı laflar edebiliyor. ‘Ben terörü çözerim’ diyor. Çözersin madem ver sihirli değneği bize de biz hemen bunu yapalım. Niye geciktiriyorsun? İlla iktidar olduğun zaman çözmen mi lazım? Sen zaten iktidar olamayacaksın, söyle bu sihirli şeyi de bunu biz çözelim, geciktirmeyelim.” Erdoğan dünkü Niğde ve Aksaray mitinglerinde de özetle şunları söyledi:

Boynuz kulağı geçti

- “Kılıçdaroğlu, bana 500 gün verin dedi. Bu sözler size tanıdık geldi mi? Geçmişte birileri daha söylüyordu. Şimdi bu da ezber yapıyor. Dün (önceki gün) çıktı 500 günü dört aya, 120 güne indirdi. Maşallah boynuz kulağı geçti. Talebe hocasını aştı. Seçime 16 gün kaldı. İnanıyorum ki CHP lideri bu süreyi 30 dakikaya kadar indirebilir. Kılıçdaroğlu’nda bu potansiyel var. Omurga yok; kemik yok. Hiçbir şey yok.

- Kılıçdaroğlu, 2.5 yaşındaki bir yavruyu devamlı istismar edip duruyor. Oranın belediyesi de CHP’li. Bize haber verseydin. Haberimiz olmamış olabilir. Bunu gören zatın döneminde ölülerimizi rehin alıyorlardı. Sen önce haddini bil. İnsana değer vermediniz.

- CHP’nin Hakkari mitinginde Türk bayrağı yok. Çünkü anlaşma öyle. Çünkü Türk bayrağı olsa BDP’lileri oraya getiremez. Çünkü onların Türk bayrağına alerjisi var. BDP’nin eski eş başkanı (Selahattin Demirtaş) benim ‘tek dil; tek din’ dediğimi söyledi. Ben ne tek dil, ne tek din dedim. Hiçbir yerde böyle bir ifadem yok. Bunlar yalan makinesi.”

CHP-MHP şanzıman dağıttı

“CHP ne zaman iktidarın ucundan tuttuysa ülkenin dolu hazinesini boşalttı. Kamyoncu kardeşim iyi bilir. CHP de MHP de 5’inci vitesinde giden arabayı, her viteste geri vitese takıp şanzıman dağıttı. Sayın Bahçeli, şimdi ‘IMF’ye karşıyım’ diyor ama gitti IMF’ye borçlandı. Sayın Bahçeli iyi ki gittiniz. Gittiniz de bu ülke bereketlendi. Sayın Bahçeli’ye sorun bakalım. ANKA, MİLGEM, ATAK ne demek? Kılıçdaroğlu’na sorun duble yol, hastanelerin birleşmesi ne demek? Bunlar yapmayı bilmez, yıkmayı bilir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.