SP adayını tanıtıyor

SP adayını tanıtıyor
Saadet Partisi düzenleyeceği toplantıyla Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı’yı tanıtacak. Tanıtım toplantısına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer de katılacak.
Silivri Belediye Başkan Adayını belirleyen ilk parti Saadet Partisi oldu. Kadir Tokalı’yı Silivri için aday gösterecek olan Saadet Partisi’nde Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, milli görüşçülere çağrıda bulundu. Silivri’nin milli görüşlü belediyeciliği özlemle beklediğini savunan Hamdemirci, ‘30 Mart 2014 tarihinde Yerel Yönetim Seçimleri için sandık başına gideceğiz. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Belediye Hizmetlerini, bir siyasi partinin Belediye Başkan adayına ve ekibine emanet edeceğiz. Bu zamana kadar Belediyelerde işbaşına gelen siyasi partiler bu emanetin gereğini yerine getirememişlerdir.

Bu gerçeği milletimiz bizlere ifade etmekte ve Milli Görüş belediyeciliğini özlemle beklemektedir. Yıllardan beri göstermelik icraatlarla Silivri halkının gözü boyanmaktadır. Silivri halkı bu zamana kadar Milli Görüş Belediyeciliği ile tanışmamıştır. Ancak, Milli Görüş Belediyeciliği işbaşına geldiği yerlerde yolsuzluğu, rüşveti ortadan kaldırmış, ihalelere şeffaflık getirerek, iltimasları önlemiştir. Milletin hakkını yine millete vermiş, halkımızın sömürülmesine, haksız kazanca ve rüşvete fırsat vermemiştir.’ Dedi.

Belediyecilik milli görüşün işidir

Silivri halkının milli görüş belediyeciliğiyle tanışma vaktinin geldiğini ifade eden Mahmut Hamdemirci, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; Artık, Silivri Halkının Milli Görüş Belediyeciliği ile tanışma zamanı gelmiştir. Şimdi, Saadet Partisine bugün daha büyük ihtiyaç vardır. Silivri halkının desteğiyle, 31 Mart sabahı efsane Milli Görüş Belediyeciliği inşallah Silivri’mizde de başlayacaktır. Çünkü, Belediyecilik Milli Görüş’ün işidir.
Bu inançla, Saadet Partisi, Belediye Başkan Adayı’nı Silivri’de ilk ilan eden Parti olmuş ve azimle çalışmalarını hızlandırmıştır.
Silivrili Hemşerilerimizi, Silivri Belediyesi’ni emanet edeceği Belediye Başkan Adayımız Kadir Tokalı ve gayretli ekibini daha iyi tanımaları için, 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 19:30’da İstanbul İl Başkanımız Selman Esmerer’in, İl Başkan Yardımcılarımızın ve sanatçı Ammar Acarlıoğlu’nun katılımıyla, Silivri Nikah ve Sergi Salonu’nda bir şölen havasında geçecek olan ‘Aday Tanıtım Programımıza’ davet eder, saygılar 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.