Spor fabrikası kurulacak

Spor fabrikası kurulacak
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit Tepecikli gençlerle bir araya geldi. Babayiğit, "Kısa bir zaman önce ilçemizi ziyaret eden Spor Bakanımız gençler için en büyük müjdeyi verdi. Büyükçekmece'ye spor fabrikası kurulacak ve bgüt

Tepecik Merkez Mahallesi'nde gençlerle bir araya gelen AK Parti Adayı Av. Celal Babayiğit "Gençler enerjilerini elbetteki öncelikle sağlıklı, meşru bir düzlemde boşaltabilecekleri alanlar isterler. Burda ilk akla gelen şeylerde tabiki sportif aktivitelerdir. Spor denilince akla ilk futbol gelir ama diğer branşlarla alakalı da ciddi işler yapmak lazım. Spor sadece günlük mesguliyetimizi gidermek için bir vasıta değildir. Elbetteki her yaştan insana hizmet sunabilecek spor alanlarını üretmek lazım. Amatör spor kulüplerimize saha, malzeme, otobüs desteği ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak lazım" diye konuştu.

Farklı bir çehreye kavuşacak

Kısa bir zaman önce Büyükçekmece'ye gelerek ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın projelerini hatılatan Av. Celal Babayiğit, "Biz  kazanacağımız seçimden sonra kalıcı olmak ve Büyücekmece'de kendimizi her noktada hissettirmek istiyoruz. Özellikle gençlerimizle alakalı öncelikle eğitim başta olmak üzere bütün sosyal projeleri ivedilikle hayata geçireceğiz. Sayın Bakanımız Büyükçekmece'ye üç önemli müjde verdi. Allah nasip ederse, 30 Mart'tan sonra, spor fabrikası, gençlik merkezi ve olimpiyatlarda kullanılmak üzere dev spor kompleksi için çalışmalara başlayacağız. Şehircilik Bakanlığımız aracılığı ile Büyükçekmece farklı bir çehreye kavuşacak. Sağlık Bakanlığımız Büyükçekmece'yi sağlığın merkez üssü yapacak. İşte bgütün bu yatırımlar Büyükçekmece'ye AK Parti iktidarı ile kazandırılacak" açıklamasını yaptı.

Demagoji yapılmayacak

Babayiğit konuşmasının sonunda gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu hatırlatarak, "Genç nüfusumuzun fazla olması çok sayıda ülkenin bize imrenerek bakmasına neden oluyor. Ama maalesef bu gücü yeterince kullanamıyoruz. Büyükçekmece'de lokal anlamda gençlere ayrıcalıklı davranacağız. Spor ve kültür merkezlerinin yanısıra, onları geleceğe hazırlamak adına dünya ile yarışır durumda olacağız. Bugüne kadar kaba güç olarak görülen genç gücü, estetiğe uyarlanacak ve her türlü şoven anlayıştan kurtulacaktır. Gençlere demagoji yapılmasına ve hamasetle yüklenmesine kesinlikle karşıyız. Ayaklarının üzerine sağlam basan, bilgi bakımından donanımlı, bunun yanında sevgi ve saygı yüklü bir gençlik adına ciddi yatırımlarımız olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.