Sporcu değil vekil tanıtımı

Sporcu değil vekil tanıtımı
HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR), Kocaeli’de 11 milletvekili adayını Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nun da katıldığı toplantıyla tanıttı. Adayların üzerindeki partinin adı yazılı forma dikkat çekti. Pamukoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin korku

HEPAR Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Genel Başkan Osman Pamukoğlu da katıldı. Pamukoğlu, üzerinde partinin adı yazılı formayı giyen adayları tanıtırken, seçimde sahaya hazır olarak çıkacaklarını söyledi. Aylar önce yaptıkları çalışmayla milletvekili adaylarını belirlediklerini kaydeden Pamukoğlu, "Milletvekili adayı arkadaşlarımız ön seçimle seçilmişlerdir. Gerçek anlamda halkçılık budur. Hak ve Eşitlik Partisi 12 Haziran günü Meclis’te olacak. Biz her seçim bölgesinde milletvekili sayısının 3’te 1’ine talibiz" dedi.

İTTİFAK YAPMAYA İHTİYACIMIZ YOK 

HEPAR lideri Osman Pamukoğlu, başka bir partiyle ittifak yapıp yapmayacaklarına ilişkin bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Dünyada iki tarih vardır: Biri siyasi, diğeri harp tarihidir. İttifakı zayıf, güçsüz olanlar arar. Biz tek başımıza seçime gireceğiz. İttifakta yer alacak olanlar kim? O partidan oraya geçmiş, dikiş tutturamamış ve yeniden parti kurmuş kişiler. Biz yeniyiz. Bizde herkes yeni. O ittifak konuşulan partilerde kim yeni? Siyaseti meslek haline getirmiş ve rantçılar. Siyaseti meslek haline getirmişler, yapıyorlar. Onlarla birlik olunacaksa bu partinin ne işi var; beraberlik yaparak ne kazanacaksınız? Bizim öyle bir şeye ihtiyacımız yok."

Pamukoğlu konuşmasını, "Son iki yıl ve son iki ayda gördüğüm şu: Ülke korku ve şüphe dolu insanlar ülkesi olmuş. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de ekonomisi, iç, dış siyaseti, adaleti ve güvenliği ile palamarları çözülmüş tekneye benziyor" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.