TAM KADRO KÖY ZİYARETİ

TAM KADRO KÖY ZİYARETİ
Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte seçim çalışmalarına hız veren siyasi partiler, SKM Başkanlıkları tarafından düzenlenen programlarla adeta çalmadık kapı bırakmıyor.
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı da bir çok koldan yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında, AK Nokta, ev ziyaretleri, seçim irtibat büroları, köy ve mahalle mitingleri ile çalışma programını hızlandırarak tam kadro seçim çalışmalarına başladı.

KARAKAŞ VE TURAN BEKLENEN DESTEĞİ VERİYOR

AK Parti Silivri İlçe SKM Başkanlığının hazırladığı programla,  Belediye Başkan Adayı Tahir Sert ayrı bir programla çalışmalarını yürütürken,  eski ilçe başkanı Metin Karakaş, eski belediye başkanları Hüseyin Turan, Ahmet Yağcıoğlu, Saffet Sert ve Osman Topaç’ da köy ziyaretlerinde yaptıkları konuşmalarla Tahir Sert’e oy istiyor. İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, Emrah Maşalacı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı köy ziyaretlerinde AK Parti eski İlçe Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlatarak seçmenlerden Tahir Sert’e destek vermesini istiyor.

AK PARTİ KAYBEDERSE SİLİVRİ KAYBEDER

Son olarak, Alipaşa, Küçükkılıçlı ve Seymen köylerini ziyaret eden AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve beraberindeki heyet, mahalle başkanları ve köy muhtarlarının da katıldığı kahve toplantılarında, Silivri’nin gelişmesi ve büyümesi için AK Parti’ye ihtiyaç olduğunu söyleyerek, “ AK Parti kaybederse Silivri kaybeder. AK Parti kazansın ki Silivri kazansın” diyerek, yerel seçimlerde AK Parti’nin adayı Tahir Sert’e oy vermelerini istedi. 

HABER/ FATMA SARIBIYIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.