TAZEGÜL’DEN PARTİLİLERE KOKTEYL!

TAZEGÜL’DEN PARTİLİLERE KOKTEYL!
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül mazbatasın ı aldıktan sonra ilçe binasında partililere bir kokteyl düzenledi. Kokteyle eski ilçe başkanlarından Ali Ulvi Gökbulak’ta katıldı.

 

Büyükçekmece’de bulunan ilçe binasında yeni ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu kokteylde konuşan Dursun Tazegül ‘Bize bu görevi devreden arkadaşlarıma katkılarından dolayı örgüt adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu vesile ile geçmişte partimize emeği geçen hayatta olan veya olmayan herkesi saygı, sevgi ve şükranla anıyorum’ diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

         İlçe başkanı olarak şahsıma ve yönetici arkadaşlarıma devredilen bu görevi devralırken ne kadar onurlandığımızı fark etmişsinizdir. Söze hacet yok.

         Ancak, ilçe başkanınız olarak ben ve arkadaşlarım şeref yüklü ve sorumluluklarla dolu bu görevi, başarıyla yapmanın haklı onurunu hakederek  yaşamak ve yaşatmak isteriz.

         Bu nedenle her daim açık olacak parti giriş kapısında; herkesi canla başla kolları açık şekilde bekliyoruz.

         Herkesle kucaklaşıp kırgınlıkları ve kızgınlıkları unutmalıyız.

         Ülkemizin kurtuluşu için birlik-beraberlik içerisinde çalışıp; Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar, Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Başbakan yapmak istiyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.