Tazegül'e Haluk Levent desteği

Tazegül'e Haluk Levent desteği
CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, ünlü sanatçı Haluk Levent'in konser verdiği bir organizasyonla projelerini açıkladı.
 Dün Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda yapılan organizasyonda bir konuşma yapan Tazegül, “Büyükçekmece'yi örnek bir ilçe amacıyla belediye başkanlığına talip oldum” diye konuştu.
Aday adaylığı süresince tüm mahalleleri, muhtarları, esnafları, pazarları, kahvehaneleri gezdik, ev toplantıları yaptıkları ve halkın nabzını tuttuklarını söyleyen Tazegül, “Projelerimizi de sizden gelen istekler doğrultusunda belirledik, geliştirdik” dedi. 

Turizm kenti olacak

Büyükçekmecemizi bir turizm ve üniversite merkezi yapmak en önemli amaçlarımızdandır. Bu amaçla doğal güzelliklerimiz olan denizimizi ve gölümüzü temiz tutarak, turizme katkı sunmak istiyoruz. 26 kilometre kıyı şeridi olan ilçemizde sahilimizin eski güzel günlerindeki gibi kumsal olması için gerekli çalışmayı yapacağız. Büyükçekmece – Tepecik arasında göl üzerinde ulaşımı sağlayacak gondol ve kışın da tekne şeklinde ulaşım araçları ile hem ulaşıma hem de turizme hizmet edeceğiz. Göl kenarında küçük tesisler kurarak, belediye sosyal tesisleri şeklinde halkımızın ucuz imkanlarla yararlanabilecekleri, piknik yapabilecekleri mesire yerleri yapacağız” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm vurgusu

Belediye aş evi, sokak hayvanları için bakım merkezi, gıda bankası, öğrenci yurdu, gençlik evleri, kadın sığınma evi, mahalle kreşleri, kapalı pazar alanları gibi birçok konuda projelerini anlatan Tazegül, kentsel dönüşüm çalışmalarına da ağırlık vereceklerini ifade ederek, “Büyükçekmece halkının rahat nefes almasını sağlayacak yeşil alanlar, parklar ve şehir meydanları oluşturacağız. Bölge halkı ile beraber belediye, teknik uzmanlar, mahalle dernekleri, üniversiteler, meslek odaları, müteahhitler gibi birçok kesim arasında eşitlikçi bir proje ortaklığı kurarak insanları doğdukları, büyükdükleri mahalleden koparmadan kentsel dönüşüm uygulaması yapacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.