Tekin ve Sarıgül ilk kez buluşacak

Tekin ve Sarıgül ilk kez buluşacak
Gürsel Tekin ve Mustafa Sarıgül Manisa'da halkı selamlayacak
 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Manisa'daki aday tanıtıp mitinginde otobüsün üstüne birlikte çıkacak. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Mustafa Sarıgül'ü Manisa'da buluşturuyor. Kılıçdaroğlu,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i cumartesi günü yapılacak olan Manisa'daki aday tanıtım toplantısı için görevlendirdi. Tekin, 2 gün önce  Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine Manisa'ya gitti. 

CHP Manisa İl Örgütü ve Belediye Başkan Adayı Özgür Özel'le çalışma yürüten Tekin, miting hazırlıklarını tamamladı. 

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'e de Manisa mitingine katılması için talimat verdi. Sarıgül bunun üzerine İstanbul'dan bir grup partili ile birlikte Manisa mitingi için hazırlık yaptı. Sarıgül'ün cumartesi günü sabah saatlerinde Manisa'da olacağı öğrenildi. 

Manisa'da yapılacak miting bu açıdan ilginç bir siyasi buluşmayada tanıklık edecek. Gürsel Tekin ve Mustafa Sarıgül, Sarıgül'ün CHP'ye katılmasının ardından ilk kez biraraya gelecek ve miting otobüsünün üstünden halkı birlikte selamlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.