Trakyalılar aday adaylarına destek verdi

Trakyalılar aday adaylarına destek verdi
Esenyurt Rumeliler ve Trakyalılar derneğinde düzenlenen kahvaltıda çeşitli partilerde millet vekili aday adayı olan isimlere destek verildi

Yenikent mahallesi kültür merkezi toplantısında düzenlenen toplantı da 24 dönem İstanbul üçüncü bölge millet vekili aday adayı müracaatın da bulunan CHP Aday Adayı Ercan Erat, Hakan Ataklı, MHP den Mehmet Koçyiğit, Ak Partiden Berkant Mutlu, Hak ve eşitlik Partisinden Engin Mutaflar katıldı.
Tüm aday adayları kendilerini tanıtarak aday olmak istediklerini belirtirken toplantıda söz alan Esenyurt Rumeliler ve Trakyalılar Derneği başkanı Rıdvan Mutlu aday adayları için düzenlenen toplantıya destek veren Kırcaaliler, Balkanlar, Trakyalılar, Makedonyalılar, Bulgaristan göçmenleri ve Balkan Türkleri dernek başkanlarına teşekkür etti.

Mutlu, ‘İlçemizin de bulunduğu İstanbul 3. Bölgeden Parlamentotya 28 millet vekili seçilecektir. Dernek mensupları olarak siyasi partilerden beklentimiz ve arzumuz İstanbul 3. Bölgedeki demografik yapıyı da göz önünde bulundurarak Esenyurt ilçesinden aday olan adaylarımıza seçilebilecek sıradan listelerde yer verilmelidir.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.