Uysal çalışmalarına devam ediyor

Uysal çalışmalarına devam ediyor
Yerel seçimlere iki aydan az bir süre kala Başakşehir'de çalışmalarına devam eden belediye başkan adayları seçmenle buluşacağı her fırsatı değerlendiriyor.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal Şahintepe’de Karadenizli Dernek temsilcileriyle, Bahçeşehir'de ise taksicilerle buluştu.

 Taksicilerin ve dernek temsilcilerinin önerileri ve sorunlarını dinleyen Mevlüt Uysal, geçtiğimiz başkanlık döneminde yapılan hizmetleri tekrar özetleyerek yeni dönemde yapmayı planladıkları projelerden söz etti ve önümüzdeki yerel seçim için destek istedi.

 "5 yıl daha hizmete talibiz"

 Şahintepe'de Karadenizli STK temsilcileriyle yaptığı toplantıda Mevlüt Uysal; geçtiğimiz görev süresi boyunca meslek grupları STK’lar ve halkla istişareye çok önem verildiğini belirterek "5 yıllık görevimiz boyunca ilçenin ne ihtiyacı var hepsini tek tek masaya yatırdık ve 5 yıl içinde söz verdiklerimizin tamamını yaptık. Hatta sözümüzün de ötesine geçerek, bir model şehir Başakşehir'i oluşturmak için yeni döneme iddialı projelerimizle hazırlandık. Görüyorum ki Başakşehir halkı yaptığımız hizmetlerden memnun.

Bu memnuniyetlerini İstanbul Üniversitesi'nin yaptığı ankette ilçemizi birinci seçerek gösterdi. Bu teveccüh bizlerin çalışma azmini daha da ateşliyor. 5 yılda yaptıklarımız ve edindiğimiz tecrübe ile bir 5 yıl daha hizmete talip olduk. Alnımızın akıyla yola çıktığımız hizmet dönemimiz gösteriyor ki daha yapacak çok işimiz var. Model Şehir Başakşehir, İstanbul'un gıpta ile bahsedeceği bir yer olacak. Hedeflerimize emin adımlarla yürümenin mutluluğunu içersindeyiz. Bize güvenenlerin yükünü her zaman üzerimizde hissedecek ve buradan güç almaya devam edeceğiz" dedi.

 Bahçeşehir'li taksicileri taksi durağına ziyaret eden Mevlüt Uysal, burada taksicilere yaptıkları hizmetleri ve yapacaklarını anlatarak destek istedi.

 Bahçeşehirli Taksicilerde kendilerini ziyarete gelen Uysal'ı dinledikten sonra kendi isteklerini ve Bahçeşehir için yapılması gerekenleri uzun toplantı boyunca tek tek sıraladı. Taksicileri büyük bir dikkatle dinleyen ve notlarını alan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yeni dönemde yapılacak olan projelerle Başakşehir'in marka şehir haline geleceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.