UZUN:Bu seçim halkın iradesidir

UZUN:Bu seçim halkın iradesidir
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Sandık Hatipleri toplantısına katıldı.

AK Parti Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Sandık Hatipleri toplantısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, siyasete gönüllü olarak girdiklerini ve bir beklenti peşinde koşmadan Türkiye için çalıştıklarını belirtti. Tüm partililerinin de aynı düşüncede olduklarına inandığını ifade eden Başkan Uzun, “Siyasetten kişisel bir beklenti içerisinde olanlar varsa yolun başındayken, bizimle yürümesinler. Bu seçim asla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Topbaş, Yusuf Uzun seçimi değildir.

Bu seçim Türkiye’ye zarar vermek isteyenlere, Türkiye’nin geleceğini ipotek altına almaya çaba gösterenlere karşı gösterilen milli iradenin, yani halkın iradesini hakim kılma seçimidir. Biz bu anlayışta olanlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu kutlu yürüyüşte mükafatı ise Allah’tan bekleyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yusuf Uzun, partisinin Türkiye’ye Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerden, kat kat fazla hizmet yaptığını; ancak asla ihanet etmediğini belirterek, Beylikdüzü’nde de aynı düşünce ile hareket ettiklerini ifade etti. Başkan Uzun, ‘Sayın Başbakanımız sağlığını bile hiçe sayarak, hizmet yolunda adeta koşuyor. Bizler de ona ayak uydurmaya çalışıyoruz. Halkımıza hizmetten başka bir amacımız yok ama daha çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

 “Sandık Hatipliği Partimizin Kalesi”

 Sandık koordinatörlüğü görevini de üstlenen sandık hatiplerinin, partisinin ilkelerini ve yapılan hizmetleri çok iyi analiz etmeleri gerektiğini belirten Başkan Uzun, hatiplerin daha sonra edindikleri tüm bilgileri sorumlu oldukları 5 sandığın yöneticileri ve alanında anlatmaları gerektiğini ifade etti.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz de konuşmasında; “Sosyal hayat içerisinde daha kaliteli ve temiz kalmak için yapmak istediğimize önce kendimiz inanmalıyız, içimize sindirmeliyiz. İnandığımız görüşlerimizi yaptığımız hizmetleri de çevremize çok iyi anlatmalıyız” diye konuştu. Sandık hatipliği görevinin çok kutsal bir görev olduğunu dile getiren Demiröz, “Sandık hatipliği partimizin adeta kaleleridir. Çünkü sandığa hakim olmayan kaybeder; uyumayacağız, çalışacağız ve bu işten alnımızın akıyla çıkacağız. Allah bu yolda her zaman yanımızda olsun” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.