'Yakuplu yıllardır ihmal edildi'

'Yakuplu yıllardır ihmal edildi'
Yakuplu Mahallesi’nin ilçenin en mağdur edilen mahalleleri arasında olduğunu ifade eden Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Anadolu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne yaptığı ziyarette, “Çok hazırlıklıyız. Beylikdüzü’nün bütün sorunlarını çözecek projeler üretiy
Ekrem İmamoğlu ve ekibi, Yakuplu Anadolu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Ahmet Arslan ve yönetimi tarafından karşılanan Ekrem İmamoğlu, sonrasında tek tek dernek üyeleriyle tokalaşarak sohbet etti.
Beylikdüzü’nün her noktasında vatandaşlarla buluştuklarını belirten Ekrem İmamoğlu, 
“Vatandaşımız Beylikdüzü’nün hangi noktasındaysa biz oradayız.Bugün nasılki samimiyetle gelip sizlerle buluşuyorsak yarın yine aynı şekilde her zaman yanınızda olacağız. Biz kolay ulaşılabilen hatta sizin ulaşmanıza fırsat vermeden sizlere ulaşabilen bir belediye başkanı ve ekibi olmak istiyoruz” şeklinde mesajlar verdi.

Yakuplu’nun yıllardır Beylikdüzü’nün en mağdur edilen mahallelerinden biri olduğuna dikkati çeken Ekrem İmamoğlu, “Bu mahalle gerçekten ihmal edilmiş bir mahalle. En fazla sorun dinlediğimiz ve çözüm bekleyen bir mahalle. Biz sorunlarınızı biliyoruz. Hepsinin çözümüyle sizlerin karşısına geleceğiz. Göreve geldiğimizde gerçek projelerimiz olduğunu göreceksiniz” diye konuştu. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.