Yerel İktidarı Verin; Hizmeti Görün!...

Yerel İktidarı Verin; Hizmeti Görün!...
Büyükçekmece Mimarsinan Batıköy mahallesinde bulunan Doğu ve Güneydoğulu iş adamları ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Ak Parti genel başkan yardımcısı ve eski iç işleri bakanı Abdulkadir Aksu, Bölgemiz Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan ve
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığının organize ettiği toplantı Mimarsinan Batıköy mahallesinde bulunan bir çay bahçesinde gerçekleşti. Toplantıya çok sayıda doğu ve güneydoğulu iş adamı ve kanaat önderleri yoğun ilgi gösterdiler.
Yerel iktidar önümüzde engel
Bölge milletvekilleriyle doğu ve güneydoğulu iş adamları ve kanaat önderlerini buluşturan toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Av. Celal Babayiğit Büyükçekmece de yerelde iktidar değiliz ama iktidar olan yönetimden daha çok çalışıyoruz. Büyükçekmece’ye hizmet getirmek istiyoruz ama her seferinde önümüzde yerel iktidarın engeli ile karşılaşıyoruz dedi. Babayiğit tüm engellemelere rağmen Büyükçekmece devlet hastanesi işi bitti ihale aşamasında önümüzdeki günlerde temelini atacağız bunun yanında yerel belediyenin yapması gereken asfalt işlerini biz aracı olarak büyükşehir belediyemize yaptırıyoruz.  Biz ne zaman bir hizmet için harekete geçsek hemen mevcut yerel yönetim o hizmeti sahiplenmeye çalışıyor. İki yıldır ölüm yolu olarak ta bilinen Mimarsinan Çatalca arasındaki yol bir türlü bitirilemiyor sebebi de yine mevcut yerel yönetim çünkü yapması gereken 18 uygulamasını ve kamulaştırmayı yapmıyor. İl özel idaremiz Tepecik Ulus ilköğretim okulu için ek bina yapacak yine bu belediye başkanı kalkmış kendisine pay çıkarmaya çalışıyor. Biz hizmet getirmek için gece gündüz hem bürokrasi ile hem de yerel iktidarın engelleriyle mücadele etmekteyiz onun için sizlerden isteğimiz,  Büyükçekmece de iyi hizmet istiyorsanız önümüzdeki yerel seçimlerde bizi yerelde de iktidar yapmalısınız dedi.
Çevreniz de Örnekleri Var…
Toplantı da konuşan Ak Parti genel başkan yardımcısı ve eski iç işleri bakanı bölgemiz milletvekili Abdülkadir Aksu son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek akan kanın durması için çalıştıklarını belirterek şehitlerimize rahmet yakınlarına baş sağlığı dileğin de bulundu. Aksu bir ilçe bir belde eğer iyi hizmet almak istiyorsa merkezi iktidar, Büyükşehir ve de ilçe belediyesinin uyum içerisinde olması gerekiyor. Sizlerde Büyükçekmece de iyi hizmet istiyorsanız merkezi iktidar ile yerel iktidarı uyum içersinde çalışmaları için Büyükçekmece de yerel iktidarı Ak Parti ile tanıştırmalısınız bunun örnekleri çevre ilçelerinde var dedi. Aksudan sonra konuşan bölgemiz milletvekilleri Kaynarca ve Dalyan da hükümetin çalışmalarından bahsederek Büyükçekmece de önümüzdeki yerel seçimlerde iktidar olmak istediklerini belirttiler.
Vekili Ağlattı!..
Toplantı da bulunan ve 400 haneli bir aile ile Mimarsinan Batıköye geldiklerini belerten Siirt Şirvan eski belediye başkanı Selahattin Akdik ise yaptığı duygusal konuşma ile Milletvekili Gülay Dalyanı Ağlatırken salonda bulunanlardan da büyük alkış aldı. 1994 -1999 Yılları arasında Doğru Yol Partisinden Siirt Şirvan belediye başkanlığı yaptığını söyleyen  Akdik, yaşanan terör olaylarını kınadığını akan kanların bayrağımızın rengi olduğunu ve  anaların döktüğü göz yaşlarının bir bütün olduğunu belirtti. Akdik konuşmasını sürdürerek ben Himaye dağları kadar Türküm. Gabar dağı kadar kürtüm ve Mekke Medine kadar da müslümanım dedi. Çıkurçada, Bingölde, Şemdinli de bulunan Mehmetçiğin anası ile bilinçsiz bir şekilde dağa çıkıp ölen gençlerin anasının gözyaşları birdir. Biz Türkiyeliğiz ve hepimiz bir gemideyiz dedi.
Büyükçekmece eski Ak Parti ilçe başkanları Recep Erol ve İlker Gürbüz ile Belediye meclis üyelerinden İlyas Çakır, Hikmet Kılıç, Recep Arslan ve Yusuf Aktaş’ında katıldığı toplantıda Konuşmalardan sonra toplantıya katılanların istek ve dileklerini de dinleyen Ak Partili vekillere katılımcıların ortak istekleri Büyükçekmece ye bir an önce tam teşkilatlı devlet hastanesinin yapılması yönünde idi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum