YEREL SEÇİM BÜYÜK İKTİDARIN TOHUMU OLACAK

YEREL SEÇİM BÜYÜK İKTİDARIN TOHUMU OLACAK
CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları’nın yeni atanan yönetimine nezaket ziyaretinde bulunan CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, gençlere birbirinin eksiğini kapatan, sıkıntısını paylaşan bir ekip olmaları yönünde tavsiyede bulundu.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, yeni atanan CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Yavuz ve yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi.

 Gençlerin siyasette üretken olmasını, fikir ve düşüncelerini her zaman paylaşmasını dilediğini belirten Ekrem İmamoğlu, “Gençlik Kolları, her zaman eşit paylaşım yaratan, herkesle buluşan bir organizma olmalı. Herkesin ikna edilebilir olduğunu bilmenizi istiyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

 Ziyarette, gençlere çok çalışarak her gün biraz daha büyümeleri yönünde de önerilerde bulunan Ekrem İmamoğlu, “Önümüzde büyük bir sınav var. Bir yerel seçim yaşayacağız. Bu seçim bir sonraki adımların tohumu olacak. Ne ekersek onu biçeceğiz. Biz Beylikdüzü’nde başaracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.