YEREL YÖNETİM VATANDAŞA REHBER OLMALI

YEREL YÖNETİM VATANDAŞA REHBER OLMALI
CHP Beylikdüzü Engelliler Komisyonu ve mahalle koordinatörlüklerinin ortaklaşa organize ettiği engelli vatandaşlar ve yakınlarına yönelik “Tanışma Çayı” buluşmasına katılan Ekrem İmamoğlu, “Önceliğimiz engelsiz Beylikdüzü olacak” dedi.
CHP Beylikdüzü Engelliler Komisyonu, mahalle koordinatörlükleriyle birlikte her mahallede engelli vatandaşlar ve yakınlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak amacıyla toplantılar düzenliyor. İlk olarak “Tanışma Çayı” adıyla Marmara Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşma, Adnan Kahveci Mahallesi ile devam etti.

 Toplantıya katılım gösteren CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün fiziki koşullardan sosyolojik katkılara varıncaya ilçede her noktayı düşünen ve çözüm üreten bir yerel yönetime ihtiyacı olduğunu kaydetti. “Bizhizmetin merkezinde insanı görüyoruz” dedi. Yerel yönetim olarak en büyük projelerinin halkın içinde bir yönetim olduğunu söyledi.

 Bu bir vazife; lütuf değil

 Yerel yönetimin vazifelerinden birinin de engelli vatandaşların devlet nezdinde sahip olduğu hakları en kolay şekilde elde etmesi için rehber olmak olduğunu ifade eden İmamoğlu, “Birçok vatandaş hizmetten haberdar değil. Hakkı olan hizmeti almamış aileler var. Engelli bir bireyin bütün ortamlarda eşit imkanlarla faydalanması lazım.Bu bir vazife; lütuf değil” değerlenmesinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.