YILDIRIM ; ‘KAZANAN CHP OLACAK’

YILDIRIM ; ‘KAZANAN CHP OLACAK’
Silivri eski İlçe Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdullah Yıldırım, CHP Genel Merkezde yaptığı üst düzey temaslarda olumlu tepkiler alarak bölgeye döndü.

SICAK KARŞILANDI!

CHP üst düzey yöneticileri tarafından oldukça sıcak karşılanan Yıldırım, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ile Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Engin Altay ile görüştü. Tamaylıgil, Tanrıkulu ve Altay ile görüş alışverişinde bulunan Yıldırım, Silivri’deki siyasi dengeler ve mevcut durum hakkında da bilgi verdi.

CHP’nin daha önceki genel seçimlere oranla bu seçimlerde aday adayı bolluğu yaşadığına dikkat çeken Yıldırım bu durumda da kazananın yine CHP olacağına dikkat çekti.

 

CHP’NİN NEFERİYİM!

İlk defa bir yere aday olduğunu ve CHP’nin her zaman bir neferi olmaya devam edeceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdullah Yıldırım, “Gönlümden geçen milletvekili olarak Silivri’ye, bölgemize ve CHP’ye hizmet etmek. Kısmet olur veya olmaz. Ancak sonuç ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi’nin yorulmak bilmeyen bir neferi olmaya devam edeceğim.” Dedi.

 

SON DÖNEMEÇ!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdullah Yıldırım şimdiye kadar aday adayı olarak yaptığı bütün temasların olumlu geçtiğini ancak son kararı partili büyüklerin vereceğini kaydederek; ‘En geç önümüzdeki hafta sonu listeler belirlenir. 12 Haziran 2011 Genel Seçimleri’nde partimiz adına yarışacak listelerde olacağıma inanıyorum. Halkın iktidarının kazanacağı bu seçimlerde ister aday olalım ister olmayalım, kesinlikle terimizin son damlasına kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalışmaya ant içtik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yakalanan bu olumlu havanın CHP’yi tek başına iktidar yapacağından hiçbir kuşkum yoktur’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.