Yıldız, Partisi MHP’yi ve Hemşerilerini Uyarmıştı

Yıldız, Partisi MHP’yi ve Hemşerilerini Uyarmıştı
2015 Genel Seçimlerinde memleketi Kars^tan Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan daha sonra 2. sıradan aday gösterilen Muharrem Yıldız, sosyal medyadan bir bildiri yayınlayarak partisi ve hemşerilerini uyararak bu vebal sizin boynunuzadır demişti
2. sıradan aday gösterilen Yıldız, bir süre çalışmalarına devam ettikten sonra sağlık nedenlerinden dolayı istifa etmiş ve basın açıklaması yapmıştı.

YILDIZ HAKLI ÇIKTI

Genel seçimler ardından Kars’tan toplam ikisi HDP’den biri Ak Parti’den olmak üzere üç milletvekili çıktı.  Durum böyle olunca bir anda Muharrem Yıldız’ın yayınladığı bildiri akıllara gelmeye başladı.

İşte Muharrem Yıldız’ın Sosyal medyada yayınladığı o yazı olduğu gibi yayınlıyoruz.

Karslı Hemşehrilerime ve Kamuoyuna Duyurudur.

Kahraman ecdadımın torunlarına emanet ettiği Kars Kalesi’ndeki ay yıldızlı bayrağımızın inmemesi, hür ve bağımsız şekilde dalgalanması için, size verdiğimiz sözü tutup yılmadan mücadele ettik. Onurumuz ve şerefimiz diye canımızı, dişimize taktık ve sizlerle birlikte mücadele ettik.

Bugün ne yazık ki, kendilerini Türk Milliyetçisi, hatta Ülkü Devi diye adlandıran bazı makam sahiplerinin nefislerine gücümüz yetmedi.

Kars Kalesi’nde dalgalanan şanlı bayrağımızın yanına üç hilal dalgalansın diye mücadele ederken, bu makam sahipleri kendi nefisleri ve hırsları uğruna Kars’ı bir “Kürdistan” olsun, Kars’ın kalesinde Ay-Yıldızlı bayrağı yerine de “Kürdistan paçavrası” dalgalansın diye bir karar verdiler.

Burası sözde haritalarda belirtildiği gibi büyük Ermenistan’ın büyük Kürdistan’ın en önemli merkeziydi.

Buradan soruyorum, bu paçavra bu kalede dalgalandığı zaman ŞEREFLİ KARS halkına nasıl hesap vereceksiniz, vicdanlarınız rahat edecek mi ?

Bulunduğunuz makamda "Ülkü Devi" oluyorsunuz fakat işgal ettiğiniz makamda binlerce gazi ve binlerce şehidimizin olduğunu unutup, kişisel hırslarınızı, nefislerinizi, kinlerinizi, hatta ve hatta başka bir siyasi partinin 1.sırasında yakın akrabanız olunca ülkü devliğiniz, ülkücülüğünüz, vatanseverliğiniz, dava aşkı ve şehitlerimiz nereye gitmiş oluyor bunu sormak istiyoruz. Şahsi çıkarlarınız uğruna bu davaya yanlış yapıyorsunuz.

Ülkücü, 5 Bin şehidimiz için hep adaletten yana, haktan yana olacaktınız hani? Bütün dava arkadaşlarım ve Kars Halkı adına soruyorum.

Davaya ve bulunduğunuz makama ihanet içerisinde olup, olmadığınızı bilmiyoruz. Fakat yarın bu hatanızdan dolayı MHP sandığa gömülürse, MHP’nin hali hazırdaki Milletvekili bir AKP,PKK,CHP’ye geçerse, Kars ili, bir Iğdır, bir Ağrı gibi kurtarılmış alan ilan edilirse, siz orada bulunduğunuz makamlarda nasıl oturmayı planlıyorsunuz ? Dedikodular hat safhaya çıkmışken, MHP’nin Kars’ta milletvekili çıkarmaması ile alakalı bir plan program hazırlanmışken, bizden de bu programa dahil olun deme hakkına sahip değilsiniz. Bizde bu ihanet içerisinde yer almayacağız deyip, istifamızı verecek olursak, “bu dava zarar görür, şehre yazık olur” diye bizleri kimse suçlamasın.

Bunun için buradan sesleniyorum; çünkü davanın başında karar verenler ihanet içerisinde olmuyor da, bu projenin içinde olmak istemeyince, biz mi ihanet içerisinde olacağız.

Bunu da tüm Ülkücü camiaya ve Kars’taki hemşerilerimize bırakıyoruz. Ve buradan sesleniyoruz bu hatanızdan vazgeçin! ve MHP’nin Kars’ta iktidar yürüyüşün önüne koyduğunuz bu engeli kaldırın ve düzeltin.

Aksi takdirde Kars’ta, Kars dışında yaşayan bütün Karslıların, Azerbaycan da, Borçalı’da ve İran’daki Azerbaycan Türklerinin beddualarından kurtulamayacaksınız.

Kars Halkı yapılan yanlışa en sert şekilde tepkisini gösterir, çünkü unuttuğunuz bir şey var ki, burası normal bir şehir değildir.

Kafkaslara açılan en önemli ve en son vatan toprağıdır.

Burası Anadolu’nun Türkleşmesindeki ilk şehirdir.

İnanç turizminde öncü şehridir.

İlk camiinin yapıldığı ve ilk Cuma namazının kılındığı şehirdir.

Bu topraklarda Ermeni, Gürcü ve Rusya ile verilen savaşlarda hemen hemen metre karede 3-5 tane şehit yatmaktadır.

Sadece yanımızdaki Sarıkamış’ta 90 bin şehit koyun koyuna yatmaktadır.

Burası bu kadar önemlidir Beyler, burası sizin nefislerinize, siyasi oyunlarınıza kurban edilecek yerler değil.

Aklınızı başınıza alın bu hatanızdan bir an önce vazgeçin.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.