Yıldız; Yolsuzlukların hesabı sorulacak

Yıldız; Yolsuzlukların hesabı sorulacak
Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Söğütlüçeşme mahalle esnafını ziyaret etti. MHP’nin tertemiz bir parti olduğunu söyleyen Yıldız, yolsuzlukların hesabını soracaklarını ifade etti.
Küçükçekmece mahallelerinde esnaf ziyaretlerini sürdüren MHP’nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, hafta sonu Söğütlüçeşme’deydi. Esnafları ziyaret eden Yıldız, karşılaştığı vatandaşlar tarafından da ilgi gördü. Mevcut yerel yönetim tarafından Söğütlüçeşme mahallesine hizmet inmediğini söyleyen mahalle sakinleri, ‘Otobüslerimizi kaldırdılar, sağlık ocağımız dahi yok. Kültür sanat etkinliklerinden önce sağlığımızı düşünsünler. Mahallemizi görmezlikten gelen yönetimi bizlerde görmeyeceğiz.’ Diyerek tepki gösterdiler

Tertemiz parti, tertemiz aday

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız da vatandaşların şikayetlerini not aldığını 31 Mart sabahından itibaren tek tek ilgileneceğini ifade ederek, ‘MHP olarak tertemiz bir partiyiz ve karşınıza tertemiz bir aday olarak çıktım. Hiç kimse partim ve benim hakkımda bir şaibe ortaya atamaz. Tırnağımızla kazıyarak buralara kadar geldik. Küçükçekmece halkı olarak CHP’yi ve AKP’yi denediniz. Ama bakıyorsunuz denediğiniz partinin milyon dolarlık yolsuzlukları var. Hangimizin evinden ayakkabı kutuları içerisinde milyon dolarlar çıkar? Ama karşılarında yolsuzluklarını tek tek ortaya dökecek ve hesap soracak bir parti var. MHP’nin ve şahsımın tertemiz geçmişiyle, desteğinizi alarak hesap sormaya geliyoruz.’ Dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.