‘Yılın çıkış yapan siyasetçisi’ ödülü, İzsiz’e verildi!

‘Yılın çıkış yapan siyasetçisi’ ödülü, İzsiz’e verildi!
İstanbul Beylikdüzü Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Seyithan İzsiz, yerelde yapmış olduğu başarılı çalışmalarını ‘’Yılın Çıkış Yapan Yerel Siyasetçisi’’ ödülünü alarak taçlandırdı.
5-11 Mart tarihleri arasında Dijitaladam ajansının markası olan YılınEnİyisi.com’un Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankete Beylikdüzü’nden oylamaya  Beylikdüzü Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Seyithan İzsiz katıldı.

Anket’te kullanılan oy sonuçlarına göre Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Seyithan İzsiz kendi kategorisinde aldığı oy ile 1. Seçilerek Yılın Çıkış Yapan Yerel Siyasetçisi ödülünü aldı.
Seyithan İzsiz’in yoğun Ankara programı olduğu için törene temsilci olarak Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat İzsiz katıldı. İstanbul Suadiye Otel’de düzenlenen ödül töreninde,  Seyithan İzsiz’in ödülünü Nihat İzsiz, Ak Parti Milletvekili Cuma İçten’in elinden aldı.
Ödül töreni sonrası; Seyithan İzsiz’in adına açıklama yapan Nihat İzsiz:
Bu ödülü Beylikdüzü adına aldığını söyleyen İzsiz, inşallah 30 Mart’tan sonrada yaptığımız başarılı çalışmalara devam edeceğiz. Beylikdüzü halkı her şeyin en güzeline layıktır, Beylikdüzü bizim sevdamız, bugün burada ödüllü olarak da tescillenmiş oldu. Beylikdüzü halkı adına gururluyum. Diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum