Yurt sorununu çözeceğiz

Yurt sorununu çözeceğiz
CHP Milletvekili Aday Adayı Onursal Adıgüzel, öğrencilerin barınma sorununa dikkat çekti. Adıgüzel "Yurt sorununu çözmemiz gerekiyor, bunu çözmek zorundayız. Öğrenciler hükümet ile cemaat arasında bir tercih yapmaya zorlanıyor. Biz bu sorunu çözeceği
CHP’nin ön seçimden seçilebilir sıradan çıkan tek 30 yaş altı milletvekili adayı 29 yaşındaki Onursal Adıgüzel, ön seçim çalışmaları sırasında parti içi meselelerle uğraşmadığını belirterek, “Üyelere 8 Haziran’daki iktidarımızı anlattım. 7 Haziran’da da hep beraber AKP faşizmini yıkacağız diye yola çıktığımızı, gelir dağılımı adaletsizliğini ortadan kaldıracağımızı anlattım” dedi.


Beşinci sırada meclis yolunda

2012’deki olağan kurultayda Parti Meclisi (PM) üyesi seçilen, son kurultayda da yeniden PM’ye giren Adıgüzel, 170 aday adayının bulunduğu İstanbul 1. bölgede 18 bin 122 partilinin oyunu alarak beşinci sıraya çıkmayı başardı. Adıgüzel, hem ön seçim kampanyasını hem de 7 Haziran sürecinde yapacaklarını şöyle anlattı:

 “Somut projelerimiz var, yapmamız gereken bu somut projelerimizi anlatmak olmalı. 7 Haziran’da tüm üyelerimizle, bize oy veren herkesle AKP faşizmini yıkacağız. Gelir dağılımı adaletsizliğini biz ortadan kaldıracağız. Ön seçim, üyelerimizi çok ciddi bir şekilde hareketlendirdi. İnsanların kalbine, cebine dokunan projelerimizi anlatmalıyız. En büyük gücümüz üyelerimiz. Kampanyamızı gençlerle yürüteceğiz. Marmara Üniversitesi Kadıköy’de bulunuyor. 1. bölgede çok sayıda vakıf üniversitesi de bulunuyor. Yurt sorununu çözmemiz gerekiyor, bunu çözmek zorundayız. Öğrenciler hükümet ile cemaat arasında bir tercih yapmaya zorlanıyor. Biz bu sorunu çözeceğiz. Kampanyamızda bunu anlatacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.