ZAFER YÜRÜYÜŞÜ COŞKUSU TÜM BEYLİKDÜZÜ’NÜ SARDI

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ COŞKUSU TÜM BEYLİKDÜZÜ’NÜ SARDI
30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılan binlerce vatandaş, ellerinde Türk Bayraklarıyla marşlar söyleyerek bayramını şölen havasında kutladı.
30 Ağustos Zafer BayramıBeylikdüzü’nde coşkuyla kutlandı.  Gündüz düzenlenen çelenk koyma töreninde çelenkini CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç önderliğinde Ata’nın huzuruna bırakan İlçe Örgütü, akşam iki saate yakın süren Zafer Yürüyüşü ileZafer Bayramı coşkusunu tüm Beylikdüzü’ne yaydı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasındaki Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın 91’inci zafer yılını kutlamak için Beylikdüzü Belediyesi yanındaki meydanda toplananilçe halkı,10. Yıl Marşı eşliğinde yürüyüşe başladı. Yürüyüş süresince,  ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ şeklinde çeşitli sloganlarla yürüyen ilçe halkı, ‘Her yer Taksim her yer direniş’, Bu daha başlangıç, mücadeleye devam” şeklinde sloganlar da atarak mesaj verdi.

Genç, yaşlı, çocuk herkesin marşlar söyleyerek Beylikdüzü sokaklarını ay yıldızlı Türk Bayraklarla donattığı yürüyüşte, korteje önderlik eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayları, Zafer Yürüyüşü esnasında evlerinden yürüyüşe destek veren vatandaşları da selamladı.

BAYRAM COŞKUSUNU HALKIMIZLA KUTLADIK

Yürüyüş sonunda yaptığı konuşmasında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı Büyük Zafer’in 91.Yıldönümünü Beylikdüzü halkıyla birlikte coşkuyla kutladıklarını ifaden eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç, “Zafer Bayramı coşkusunu halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde yaşadık. Kaymakamlık izniyle düzenlediğimiz Büyük Zafer Yürüyüşümüz ile AKP’nin milli bayramlara ilişkin gösterdiği tüm engellemelere rağmen halkın her zaman bayramına ve bayrağına sahip çıkacağını bir kez daha gösterdik. Yürüyüşümüze katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.