Zeybek, Manisa'da konuştu

Zeybek, Manisa'da konuştu
"Polise tokat atılmayan, askerin başına çuval geçirilmeyen bir Türkiye istiyorum"


DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yaptığı konuşmada, "Polise tokat atılmayan, askerin başına çuval geçirilmeyen bir Türkiye istiyorum" dedi.

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Turgutlu girişinde partililerce ve As Mehter Takımı gösterisiyle karşılandı. Ardından DP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Zeybek, burada İlçe Başkanı Faruk Aydın'dan seçim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Namık Kemal Zeybek, daha sonra parti binası önünde toplanan vatandaşlara seçim otobüsü 'Kırat' üzerinden seslendi. Zeybek konuşmasına başlamadan önce mehter takımına hitap ederek, "Mehterin bizim tarihimizde yeri çok önemlidir. İlk resmi mehteri İstanbul'da ben kurdum. Bütün illerimize bakanlığımız zamanında mehter kurmak ve bu mesleğe gönül verenleri devlet kadrosuna almak istedim. Ancak Cumhurbaşkanı Kenan Evren buna müsaade etmedi. Mehter takımı bizim tarihimizde bir cesaretlendirme, bir cesaret grubunu oluşturmayı temsil eder" diye konuştu.

Konuşmasında AK parti hükümetine yüklenen ve bundan sonraki seçimde tek başına iktidar olacaklarını ileri süren Namık Kemal Zeybek, "Seçimde oy pusulasının ilk sırasındaki ampulü kırın, oyunuzu Kırat'a verin" dedi. İçindeki Türkiye özlemini vatandaşlarla paylaşan ve "Polise tokat atılmayan, askerinin başına çuval geçirilmeyen bir Türkiye istiyorum" diyen Zeybek, dün Artvin'in Hopa İlçesi'nde meydana gelen olaylara değindi. Namık Kemal Zeybek, "Bu üzücü bir olay. Ancak bizim dışımızda" dedi.

ADALAR MİLLETİNDİR
Aydın'ın Didim İlçesi açıklarındaki Eşek ve Bulamaç adalarında Yunanlıların askeri yığınak yapmasıyla ilgili açıklamalarda da bulunan DP Lideri Namık Kemal Zeybek, "Bu adalar Demokrat Parti'nin adaları değil, milletin adalarıdır. Devletin buna sahip çıkması gerekir. Kimse bizi yanlış anlamasın. Biz bunu demek istedik. Demokrat Parti'ye mal edilir diye particilik ile vatanseverlik arasında bir tercih yapılmıştır. Bu söylemlerimizle bu adalar Türkiye'nin gündemine girmiştir. Biz amacımıza ulaşmış olduk. Yunanlılar Türkiye'nin bu adaları unutmayacağını anlamışlardır. Bu adalara sahip çıkılmasından başka bir isteğimiz olmamıştır" diye konuştu.

Turgutlu'nun ardından Ahmetli İlçesi'ne geçen Zeybek, partisinin ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi ve esnafla sohbet etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.