Erhan Balık ikinci şubesini İncirtepe’de açtı
Yayınlanma:
Güncelleme:
İşletmeciliğini Erhan Sural’ın yaptığı Erhan Balık Restuarant, Bayrampaşa şubesinin ardından ikinci şubesini Esenyurt İncirtepe Mahallesinde hizmete açtı.
Balıkçılık sektöründeki 35 yıllık tecrübesini açtığı 2 şube ile taçlandıran Erhan Sural, Esenyurt İncirtepe Mahallesinde açtığı yeni şube için bir açılış töreni düzenledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde misafirlere özel ikramlarda bulunuldu.
Balık kokoreç, balık börek ve balık kavurma
İlk şubesini Bayrampaşa’da açan ve gelen taleplere kulak tıkamayan Erhana Sural, ikinci şubesini Esenyurt İncirtepe Mahallesinde hizmete açtı. 2 katlı ve 100 m2’lik bir alanda hizmet verecek olan Erhan Balık’ta, isterseniz çiğ balık alıp kendiniz pişirebilir veya seçtiğiniz balıklar sizin için özel olarak pişirilir. Paket servis imkânını da sunan işletme, farklı lezzetleri ile de iddialı. Balık kokoreç, balık börek ve balık kavurma Erhan Balık Restuarant’a has yapılmakta olup, balık çorbasının tüm çeşitleri Erhan Balık’ta ayrıcalıklı olarak sunuluyor.
Erhan Sural iddialı konuştu
Balıkçılığın baba mesleği olduğunu söyleyen Erhan Sural, “biz soframızda yemeyeceğimiz bir ürünü başkasının sofrasına sunmayız” diyerek “Balığın her türlüsünde iddialıyız. Çiğ veya pişmiş olarak sunduğumuz balıklar ayrıca Erhan Balık’a özel balık kokoreç, balık börek ve balık kavurma ile iddialıyız” dedi. Balık alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalara da değinen Sural, “Gözlerinin dışa çıkık olması, renginin deniz rengi ve parlak olması bir de kulaklarının kırmızı olmasını balığın taze olduğunu gösterir. Omega-3 yağ asitlerinden istifade etmek için haftada en az iki kez balık yenmelidir. Balık kalp krizi riskini önler, kollestrolü dengeler, küçük çocuklarda gözünün retinası ile beyin gelişimine yardımcı olur” ifadelerini kullandı.
Silivri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.