Haberdar Gazetesi Son Dakika Fırtına İstanbulu perişan etti...

Fırtına İstanbulu perişan etti...

Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağda önceki günden bu yana devam eden fırtına, bugün etkisini iyice artırdı.

İstanbul'da araçların üzerine çamur yağarken, İzmir'de deniz taştı. Bursa'da 270 yıllık çınar ağacı devrildi, Arnavutköy'de uçan çatı ise mahalleliye büyük panik yaşattı.
Türkiye güne şiddetli rüzgar ve fırtınayla uyandı. Çeşitli illerimizden gelen haberler nedeniyle herkes büyük korku yaşarken, Meteoroloji'den 17 il için turuncu, 35 il için ise sarı kodlu uyarı geldi. Vatandaşlardan çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklar konusunda tedbirli olunması istendi.

İSTANBUL'DA ÇAMUR YAĞDI
Dünden bu yana lodosun etkili olduğu İstanbul, bu sabaha da hareketli başladı. Kuvvetli rüzgar ve ara ara yağan çamur nedeniyle olumsuzluklar yaşandı. İstanbul'da sabah saatlerinde araçların üzerine çamur yağdı.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *