Haberdar Gazetesi Son Dakika Manisada 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Manisada 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika: Merkez üssü Manisa Akhisar olan AFADın verilerine göre 4.5 büyüklüğünde Kandilli Rasathanesinin verilerine göre 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Türkiye son günlerde depremlerle adeta beşik gibi sallanıyor. Sabah saatlerinde İran'da meydana gelen ve Van Başkale'de ölümlere neden olan depremin ardından Manisa Akhisar'da da bir deprem meydana geldi.

MERKEZ ÜSSÜ AKHİSAR
Saat 15.40'ta meydana gelen depremin merkez üssü Akhisar. Deprem, AFAD'a göre 4.5 Kandilli'ye göre 4.8 büyüklüğünde. Deprem, yerin 8.6 km derinliğinde meydana geldi.

MANİSA SALLANIYOR
Kırkağaç ilçesinde saat 19 Şubat 00.23'te 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. 18 Şubat saat 19.09'da da merkez üssü Kırkağaç ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

KONYA'DA DA DÜN GECE DEPREM OLDU
Geride bıraktığımız gece Konya Derebucak'ta saat 01.26'da meydana gelen 4,5 şiddetindeki deprem, vatandaşlar arasında korku ve paniğe yol açtı.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *