Aslan: Et bizim işimiz
Yayınlanma:
Yaklaşık dört ay önce hizmete giren Konak İskender “Et bizim işimiz” sloganıyla yola çıkmıştı. Dört ayı arkasında bırakan işletme, her geçen gün müşteri potansiyelini artırarak Esenyurt’ un lezzet durağı haline geldi.
Müşteri potansiyelimiz gün geçtikçe artıyor
Dört ay önce Doğan Araslı Bulvarı üzerinde 1112.Sokakta açılan Konak İskender, Adana’dan İskender’e, Beyti Kebap’tan, Kuzu şiş’e kadar tüm ızgara çeşitleri ve tecrübeli ekibiyle nezih bir ortamda halka hizmet vermeye devam ediyor. İşletmenin sahibi Metin Aslan; açtığımız günden bu yana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadık. İşimizden memnunuz. Müşteri potansiyelimiz gün geçtikçe artıyor” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Yaklaşık 20 yıldır çeşitli hizmetlerde bulunan işletme sahibi Aslan;” Esenyurt’ ta marka olmanın altın kuralı İyi ve kaliteli hizmetten geçiyor.Biz işimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Yani tüm müşterilerimizin tekrar müessesemize gelmesi bizim işimizi iyi yaptığımızı gösteriyor”.
İddialıyız
Künefe, İskender. Pide gibi alanlarda iddialıyız diyen Aslan; “Yerli et var, yabancı et var. Biz etin ve malzemenin en iyisini kullanıyoruz. Yıllardır bu işin içindeyim, hangi et yerli hangisi yabancı bir bakışta anlıyorum. Sektörde birçok firma var fakat belgeli ve sertifikalı değil. Biz belgeli bir işletmeyiz. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla Esenyurt’ un tercih edilen ve vazgeçilmez damak tadı olmak istiyoruz” dedi.
Yaşam
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.