7 farklı ülkeden 450 sporcu yarıştı

7 farklı ülkeden 450 sporcu yarıştı
Esenyurt’ta faaliyet yürüten Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen 3. Uluslararası Bosphorus Cup 2023 Turnuvası 8 - 11 Haziran tarihlerinde Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. Turnuvada 7 farklı ülkeden 450 spo

12'incisi uluslararası bröveli olmak üzere, her gün 16 hakemin görev yaptığı turnuvanın açılış konuşmasını yapan Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü ve Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Kaya, “Bosphorus Cup'u düzenlememizdeki amacımız, ulusal ve uluslararası düzeydeki sporcular arası sevgi, dostluk ve dayanışmayı sağlamanın yanı sıra, ülkemizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtımına katkıda bulunmaktır” dedi.

Kaya'ya teşekkür etti

Daha sonra söz alan Beylikdüzü Belediye Başkan Mehmet Murat Çalık, 3. Uluslararası Bosphorus Cup 2023 turnuvasına ev sahipliği yapmasından dolayı Kulüp Başkanı Mehmet Hanifi Kaya'ya teşekkür etti. Çocukların ve gençlerin daha fazla sportif aktivitelere katılabilmesi için daha fazla spor salonuna ihtiyaç olduğunu belirten Çalık, bu konuda hem kendilerinin hem de ilgili kurumların üzerine düşeni yapmaları gerektiğine değindi. Çalık, konuşmasının son bölümünde yarışacak olan tüm sporculara başarı dileklerini iletti. Turnuvaya katılan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, yaptığı konuşmada Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü’nün başarılarını takdir ettiğini belirterek, yarışacak sporculara başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.