Baharı hep birlikte getireceğiz!

Baharı hep birlikte getireceğiz!
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın Gürpınar Mahallesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı geniş bir katılımla yapıldı. Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Baharı hep birlikte getireceğiz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Beylikdüzü İlçe Başkanlığı; Gürpınar'da SKM açılışı gerçekleştirdi. Seçime sayılı günler kala gerçekleşen açılışa; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş ve çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ‘’Çok teşekkür ediyorum öncelikle hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün ilk açılışımızı gerçekleştiriyoruz ama birazdan diğer mahallelerde de seçim ofislerimizi açmış olacağız. Az önce ilçe başkanımız da söyledi. Mazeret üretmeyeceğiz, marifetle çalışacağız. İnşallah bu ülkeye 14’ünden sonra baharı hep birlikte getireceğiz. Örgütün çok kıymetli ekip arkadaşları da burada. Mülayim Başkanımız da söyledi iki tane kadına sırtını dayadı, burada örgütlenmeyi yapacak. On mahallemizde, on kadın arkadaşımız gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde örgütlenmeyi yapıyor. Daha fazla bende sözü uzatmayayım. Hayırlı uğurlu olsun memleketimize, inşallah baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.

Hiç kimseyle tartışmayacağız

Çalık'ın ardından Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş ise seçim süreci boyunca tartışmadan, kimseyi küstürmeden, uzlaşarak ve birleşerek yollarına devam edeceklerini vurguladı. Demirtaş, “Arkadaşlar seçim en hızlı hale geldi. Bütün örgüt emekçilerden şöyle bir ricam var. Ne olursa olsun hiç kimseyle tartışmayacağız, sürtüşmeyeceğiz. Bu süreç farklı bir süreç, bu süreç, halkın partisinin, millet ittifakının seçimleri almaya en yakın olduğu süreçlerden biri. Bu yüzden sabırlı olacağız. Çalışmalarımızı tam gaz arttıracağız. Hepimizin Cumhuriyet Halk Partili olarak birinci vazifesi önce oy kazandırmak sonra partiye üye kazandırmak. Bu konuda hassas olun, partimizin kapıları sonuna kadar açık. Hiç kimseyi dün neredeydi diye sorgulamadan, üyelik başvurusunu kabul ediyoruz. Herkesle birlikte ülkemizi yönetmek için, partimizi büyütmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.