Beylikdüzü dişten korkmayacak!

Beylikdüzü dişten korkmayacak!
Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde hizmete giren Ivory Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, “Burada diş ile ilgili hiçbir fotoğraf yok.

Sebebi de insanlarımızın diş tedavisinden korkmaması gibi şeyler. Beylikdüzü burada dişten korkmayacak” dedi

Ivory Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Beylikdüzü'nde Adnan Kahveci Mahallesi'nde hizmete girdi. Ramazan Çetintaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa; AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Adnan Kahveci Mahallesi Muhtarı Seyhan Topaloğlu ve çok sayıda isim katıldı.  Açılışta konuşan Çetintaş, “İdeallerinden vazgeçmeyen, dürüst, saygılı çalışanlarıyla yeni bir şubemizin açılışını yaptık. Çok heyecanlı ve mutluyuz. Beylikdüzü halkına hayırlı olmasını diliyorum. Çünkü yüksek teknolojimiz var, herkese iyi geleceğini düşünüyorum. İlçemize kaliteli bir hizmet sunacağız” dedi. 

Çok kıymetli bir yer


Açılışta konuşan İlçe Başkanı Günaydın da “Burada bir fark var. Hiçbir yerde bir diş resmi yok. Niye dedim, “fobi oluşmasın diye” dediler. Bu çok kıymetli bir şey. Benim de iki tane diş yeri kliniğim vardı. Bunlar zor işler. En önemlisi hekim olan bir arkadaşımızın buray açmış olması. Allah bol gelirler nasip etsin. Beylikdüzü'müz güzel bir yer kazanmış oldu biz de çok mutluyum” diye konuştu. 


Beylikdüzü için anlamlı 


Açılış sebebiyle açıklama yapan Seyhan Topaloğlu da “Güzel ve huzurlu bir yer. Dişten korkan bir insanım ama içeride huzur var, hijyen var. Beylikdüzü'de, mahallemizde böyle bir yer olması çok doğru” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.