Beylikdüzü'nde oy istediler

Beylikdüzü'nde oy istediler
Yeşil Sol Parti'nin milletvekili adayları Beylikdüzü'nde metrobüs duraklarında 1 Mayıs'a çağrı yaptı. Milletvekili adayı İskender Bayhan, “İnsanca yaşayacak bir ücret için 1 Mayıs'ta alanlara. Yeni bir ülke kurmak için Yeşil Sol Parti&

Emek Partisi'nin (EMEP) Yeşil Sol Parti listelerinden milletvekili adayları İskender Bayhan ve Levent Gökçek günün erken saatlerinde Beylikdüzü metrobüs durağında 1 Mayıs'a çağrı yaptı. 14 Mayıs'ta tek adam düzenine son vermek için Yeşil Sol Parti'ye oy istedi. Günün erken saatlerinde Beylikdüzü metrobüs durağında Emek Partisi üyeleriyle bir araya gelen İskender Bayhan ve Levent Gökçek işe gitmek üzere yola çıkan emekçilere seçim ve 1 Mayıs içerikli bildiriler dağıttı. Adaylar, 1 Mayıs'ta alanlara çağrı yaparak, 14 Mayıs seçimleri için tek adam düzenine karşı Yeşil Sol Parti'ye oy istedi.

1 Mayıs için çağrı


İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı İskender Bayhan, yaptığı açıklamada "7 saatlik iş günü, haftasonu tatil hakkı, yıllık izin hakkı için, insanca yaşayacak bir ücret için 1 Mayıs'ta alanlara. Yeni bir ülke kurmak için de 14 Mayıs'ta tek adam düzenine son ver Yeşil Sol Parti'ye oy ver" dedi. Levent Gökçek de "Kapitalist sömürüye ve baskıya karşı, aynı zamanda tek adam yönetimine dur demek için tüm işçi ve emekçileri 1 Mayıs'ta alanlara çağırıyoruz. 14 Mayıs'ta oylar Emek ve Özgürlük ittifakı adaylarına" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.