BÜTÜN HAYATIMI İLÇEME ADADIM!

BÜTÜN HAYATIMI İLÇEME ADADIM!
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Vehbi Orakçı, ilçedeki kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda buluştu. Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı olduğunu anımsatan Orakçı, “Ben hayatımı Beylikdüzü'ne adamış biriyim.

Göreve geldiğimde Kavaklı'nın 40 yıllık elektrik sorununu 1 ayda çözdüm. Yeri geldi öğretmen açığı vardı hiç para almadan öğretmenlik yaptım. Aynı gayretle yeniden Beylikdüzü için çalışacağız” dedi

 

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Vehbi Orakçı, ilçedeki kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda buluştu. Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Ali Murat Alatepe ve çok sayıda ismin katıldığı toplantıda konuşan Orakçı, yeniden belediye başkanı olabilmek için Beylikdüzülülerin desteğini istedi. Orakçı, “Beylikdüzü bugün buradaysa bu şehrin bu hale gelmesinde bizlerin de emekleri var. Hangi kimlikle bu kente değer katma ihtiyacı varsa o kimliğimizle beraber bu şehrin tuzu olduk, mayası olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Her zaman Beylikdüzü'ne katkı vereceğiz. İşte bugün burada Beylikdüzü'nde farklı görüşten, farklı yörelerden bir sürü insan var ama bizim ortak paydamız önce insan önce adalet önce hak, hizmet. Bu nedenle de ayrıştırma yok bütünleşme var. Bizim anlayışımız bu şekildedir. Beylikdüzü'nde bizim böyle birleştirici bir misyonumuz var. Bu misyonumuz sebebiyle de hep gurur duyduk” diye konuştu.

 

Beylikdüzü'nü yönettiği zaman dilimi için konuşan Orakçı, “Bizim burada gençliğe, kadınlara dair hizmetlerimiz adeta bir destan oldu. Biz toplumdan hiçbir zaman kopmamaya özen gösterdik. Nereye gittiysek kimse; “Ey Vehbi Orakçı, 5 yıl bu kenti yönettin niye bu haksızlıkları yaptın?” demedi. Kimsenin hakkını yemedik. Bizim ardımızda ecdadımızın bize yüklemiş olduğu bir misyon var. O misyon sevgidir, yardımlaşmadır, hak yememektir. Beylikdüzü'nde 40 yıllık mazim var. Burada kimse “Vehbi Orakçı canımızı yaktı” dememiştir, varsa da diyen hellaleşmeye hazırız. Çünkü biz insanları kırmak değil onlara hizmet etmek için yola çıkmış kimseleriz” ifadelerini kullandı.

 

Orakçı sözlerini şu şekilde noktaladı; “Bizim derdimiz Beylikdüzü'ne derman olmak. Biz buraya geldiğimizde köylerde elektrik yoktu. Henüz genç bir lise öğrencisi iken TEK'e gidip meramımızı anlattım, elektrik istedim. Göreve geldiğimde Kavaklı'nın 40 yıllık elektrik sorununu 1 ayda çözdüm. Yeri geldi öğretmen açığı vardı hiç para almadan öğretmenlik yaptım, okullarımızın eksikliklerini giderdim. Niye? Çünkü çocuklarımız daha güzel ortamlarda eğitim alsın diye. Ben göreve geldiğimde 1 okul 1 sağlık ocağı vardı biz 5 yılda yüzlerce eser kazandırdık. Aynı gayretle yeniden Beylikdüzü için çalışacağız.”

 

Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Ali Murat Alatepe de Orakçı'ya destek verdi. Alatepe, “Birlikte olmak ibadettir, bu ibadetin bir parçası olmak da çok güzeldir. Derdi olan insanları çok kıymetli buluyorum. Çünkü derdi olan insanlar feryat edip, konuşuyorlar. Bunu da kendileri için değil bir şeyler düzelsin diye yapıyorlar. Benim bu anlamda tanıdığım ve çok sevdiğim örnek bir insan da Vehbi Orakçı'dır. Beylikdüzü'nü ayrı bir yere koymak lazım. Çok modern ve uygar bir kent haline geldi bunun temellerini de Vehbi Orakçı arttı. Yol yürürken kazalar oluyor. Partim olan AK Parti'de de Beylikdüzü'nde böyle kazalar oldu. Şimdi önümüze bakmamız lazım. Kendisi halkın içinde olan birisi bu anlamda Vehbi Orakçı'yı destekliyorum. Herkesin onu örnek alması gerektiğini düşünüyorum. Kendisinin Beylikdüzü'nde yolunun açık olduğunu düşünüyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.