Akgün, zabıtayla kahvaltıda bir araya geldi

Akgün, zabıtayla kahvaltıda bir araya geldi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mesai öncesinde Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni hizmete giren belediye binasında müdürlüklerle başlattığı kahvaltılı toplantılarını sürdürüyor.


Mesai öncesi saat 07:30’da gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Zabıta Müdürü İbrahim Kaya ve zabıta müdürlüğü personeli katıldı.


“Zor şartlarda, özveriyle çalışıyorsunuz”


Toplantıda konuşan Başkan Akgün, belediye binası inşaatı süresince her müdürlüğün farklı bölgelerde hizmet vermeyi sürdürdüğünü, binanın tamamlanmasının ardından tüm hizmetlerin yeni belediye binasında tek çatı altında toplanmasıyla hem Büyükçekmece halkının daha iyi hizmet alacağını, hem de belediye personelinin çok daha verimli hizmet verebileceğini belirterek; “Belediyemiz sınırları içerisinde beldemizin düzenini, halkımızın huzurunu ve sağlığını korumakla yükümlüsünüz. Zor şartlarda özveri ile görev yapıyorsunuz. İnsan yaşamının söz konusu olduğu her yerde görev ve sorumluluğu bulunan zabıtamız, belediyemizin halkımızın karşısındaki yüzüdür. Mesai saati gözetmeksizin, özverili ile çalışan zabıta müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.