Çatalca'da çiftçi bayramı

Çatalca'da çiftçi bayramı
İstanbul’un tarım ilçelerinden olan Çatalca’ da emeğiyle toprağı işleyen çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, İlçe Kaymakamlığı, Çatalca Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası iş birliğiyle "Çiftçi Bayramı" etkinliği kapsamında k
 Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte Belediye Başkanı Mesut Üner, emeğiyle tarımı ayakta tutan çiftçilerin Dünya Çiftçiler Günü’nü tebrik etti.

Fide dağıtıldı

Ferhatpaşa İlköğretim Okulu'nun önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar tarım araçlarının da katıldığı kortej yürüyüşü, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumun ardından Çatalca Belediyesi tarafından yetiştirilen domates, biber, karpuz, mısır, patlıcan gibi yörede yetişen tohum ve fideler halka dağıtıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Üner ardından Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "Ev ve süs hayvanları satış Sertifika Eğitimi" programına katılarak sertifika almaya hak kazanan vatandaşlara sertifikalarını takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.