Çatalca marka ilçe olacak!

Çatalca marka ilçe olacak!
CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ile Çiftlikköy ve Karacaköy Mahalleleri'nde CHP Başkan Adayı Erhan Güzel; hemşehrileriyle buluştu. Güzel “Çatalcamızın sosyal demokrat belediyeciliği özlediğini biliyoruz. Çatalca'mızı Türkiye’nin marka ilçelerinden b

Her giitiği mahallede coşku ve sevgi gösterileriyle davullar ve zurnalalar arasında havai fişek gösterileriyle karşılanan CHP Çatalca Başkan Adayı Erhan Güzel ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre; Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyon Başkanı ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sinan Karaca Öztürk yaptıkları konuşmalarda Çatalca'nın geleceğinden de söz ettiler.
Ulaşım sorunu kalmayacak

Çatalca çok güzel olacak

“Göreve geldiğimizde planlı kent Çatalca vizyonuyla tüm yurttaşların ve şoförlerimizin toplu ulaşıma dair en büyük sıkıntısı olan çoklu durak sistemini kaldıracak, ilçemize tüm seferlerin başlangıcının tek bir yerden yapıldığı minibüs terminalini kazandıracağız” diyen Güzel, “Hizmet için gerekli tüm birimlerle iş birliği halinde çalışacağız. Çatalca’da gerçek Atatürkçü, gerçek milliyetçi, gerçek demokrat belediye yönetimi olmaya geliyoruz. İstanbul başardı, Çatalca da başaracak. Çatalca çok güzel olacak. Coşkulu karşılama ve misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Karacaköy Meydanı'na sığmadılar


CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel; Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyon Başkanı ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sinan Karaca Öztürk ile Karacaköy mahallesinde hemşehrileriyle buluştu. Güzel, “Çatalca tarihine en çalışkan belediye yönetimi olarak geçmek istiyoruz. Çatalca senin diyerek projelerimizle Çatalcamızın sadece bugününü değil yarınını da kaliteli kılacağız” diye konuştu.

Projelerini tanıttı


Başkan Adayı güzel yapacakları çalışmaları da şöyle dile getirdi; “Göreve geldiğimizde; 5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşları, ilçemizde altyapıdan, sosyal konulara, tarımsal üretimden doğalgaza ilçemizin kangren olmuş sorunlarına çözüm sağladı. Biz de Çatalca'ya hizmette tam yol ileri diyerek ilçe belediyesi olarak iki kurum arasında iş birliğini sağlayacak, hemşehrilerimizin ve Çatalcamızın huzurlu günlere kavuşmasını sağlayacağız.Üreten Kent Çatalca vizyonumuz ile Çatalca’da kurulacak olan tüm kooperatifleri destekleyecek ve güçlendireceğiz.Üreticilerimizin birlikte hareket ederek alım maliyetlerini düşürmesi, satış ve karlılığın yükseltilmesine olanak tanıyacağız..Planl ıKent Çatalca diyerek özellikle kırsal mahallelerimizde yaşanan imar sorununu, imar planlarına yapacağınız revizelerle ortadan kaldıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.