“İstanbullular yaşayan ölülerdir…” Deprem uzmanından tüyler ürperten yorum…

“İstanbullular yaşayan ölülerdir…” Deprem uzmanından tüyler ürperten yorum…
Megakent İstanbul’da beklenen büyük deprem her gün tartışılmaya devam ederken, ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan korkutan bir yorum geldi.

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nde yaşanması beklenen 7 ve üzeri şiddetindeki depremlere dair bilim insanlarından farklı değerlendirmeler geliyor. Özellikle son günlerde Yalova, Bursa ve Gemlik’te meydana gelen depremler tartışılırken, bölgede bir sismik hareketlilik başlayıp başlamadığı da merak konusu oluyor. Tüm bunlar yaşanırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan son yaptığı paylaşımla İstanbulluları korkuttu.

Kişisel X hesabından İstanbul depremi ve sonrasında yaşanacaklara dair bir paylaşımda bulunan Ahmet Ercan, artan nüfusa ve yüksek yapılara dikkat çekti. “İstanbullular yaşayan ölülerdir” diyen Ercan, deprem söylentileri nedeniyle İstanbul’un yok edildiğini belirtti.

Ahmet Ercan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“İSTANBUL'a km2 başına 3500 kişinin yığılması, sık, yüksek yapılarla boğulması; kente karşı işlenen suçtur. Deprem olacak düttürüsü kullanılarak dilberim İstanbul yok edildi. Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.