17 Ağustos Günü Burcunuz Ne söylüyor?

17 Ağustos Günü Burcunuz Ne söylüyor?
Bugün burçlar aşk, kariyer, para, sağlık konularından hangisinde şanslı? Detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koç

Ay başak burcunda ilerliyor. İş hayatınızda yaptığınız titiz çalışmalarla kendinizi ortaya koyabileceksiniz. Her türlü işin üstesinden gelebilirim düşüncesiyle kendinizi yorabilirsiniz.  Kendinizin ve ailenizin sağlığıyla ilgili gelişmeler gündeminizde olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün fiziksel enerjiniz ve özgüveniniz yüksek olmasına rağmen sevdiklerinize karşı sorumluluklarınız nedeniyle duygusal soğukluk hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi hayata geçirme konusunda isteklisiniz ama gerçekçi olmalı ve daha kontrollü organize olmalısınız.

İkizler ve Yükselen ikizler

Ev ortamında sorumluluklar size yüklenebilir. Evi düzenlemek ve temizlik için ideal bir gün. Eve kapanmak veya evden çalışmak isteyebilirsiniz. Kariyer rotanızda güvensizlik hissedebilirsiniz. Gayrimenkul, arsa alım satım süreciniz hız kazanabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Ay başak burcunda yakın çevrenize olan sorumluluklarınızı artıracak. Zihinsel olarak yoğun olacağınız için bir çevrenizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğitim, dijital ve ticari faaliyetleriniz ivme kazanabilir. Trafikte dikkatli olmanızda fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan

Kazançlarınız hızlıca değişkenlik gösterebilir. Borçlarınızı bir yandan düzenlerken yeni kazanç kapıları, iş teklifleri de içinizi rahatlatacak. Konfor yarattığınız alandan bir cesaretle çıkacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün kendi hayatınızı derleyip toparlamakla meşgul olacaksınız. Sağlığınızı olumlu etkileyecek aktiviteler yapmak iyi gelecek. Partnerinize karşı duygusal uzaklık hissedebilir veya partnerinizden soğukluk hissedebilirsiniz. Sürpriz haberler alacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi

Ay başak burcunda ilerliyor. Bugün izole olmak isteyeceksiniz. İnisiyatif almaktan kaçınacağınız bugün maneviyata yönelebilirsiniz. İbadet etmek, dua etmek, spiritüel çalışmalar yapmak ruhunuza iyi gelecektir. Kariyer planlarınızı gizli tutmalısınız. Aile üyelerinin sağlığı gündeminizde olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

Yoğun bir çalışma programıyla projeleriniz üzerine eğileceksiniz. Yardım organizasyonlarına katılabilir, ekip çalışmalarında üretken olabilirsiniz. Cesurca bir projeye adım atabilir, kendinizi ispatlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Kariyerinizde yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Bir yandan patronunuz, maddi koşullar derken aile ortamınızdaki sorumluluklar sizi yoracak. Disiplininiz sayesinde üstlendiğiniz sorumlulukların başarıyla tamamlayacak ve kariyerinizde güç kazanacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Akademik, yurt dışı, ticari projeleriniz üzerine titizce çalışmanız gerekecek. Yolculuk planınız varsa iptal olabilir veya yolculuk sizi yorabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler özgüveninizi yükseltecek.

Kova ve Yükselen Kova

Borçlar, krediler, nafaka, sigorta, miras, ikramiye, ortaklık işlemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. İş ortamında işlerinizi gizlilik ve özen içinde yürütmelisiniz. Ailenizden gelecek finansal destekle rahatlayacaksınız. Yatırım fikirlerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkul alım satım işlemleriniz hızlanabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Ay’ın başak burcundaki seyahati ikili ilişkilerinizi ve iş anlaşmalarınızı gündeme getirecek. Evliliğinizdeki sorumluluklar hayatınızdaki akışı etkileyebilir. İlişkisi olmayanlar sürpriz bir mesajla hayat neşeniz artabilir. Yeni bir iş anlaşması imzalayıp radikal bir projeye başlayabilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.