Ay Düğümleri Koç ve Terazide kadersel etkileri neler?

Ay Düğümleri Koç ve Terazide kadersel etkileri neler?
17 Temmuz 2023 – 12 Ocak 2025 tarihleri arasında Ay düğümleri Koç Terazi aksında seyredecek. Burçları kadersel yolculuklarında önemli başlangıçlar bekliyor.

Ay düğümleri 17 Temmuz 2023 günü boğa ve akrep aksındaki seyahatlerini bitirerek 12 Ocak 2025'e kadar yeni bir rotaya başladılar. 17 Temmuz 2023 ve 12 Ocak 2025 arasında koç ve terazi burçlarında seyahatlerini sürdürecek. Ay düğümleri kadersel etkiler taşır. Güney Ay Düğümü nereden geldiğimizi, neye aşina olduğumuzu gösterir. Kuzey Ay Düğümüyse bu hayattaki yolculuğumuzun yönüne işaret eder. 

Güney Ay düğümü, alışkanlıklarımızı, konfor alanımızı, geçmişten bu yana getirdiğimiz davranışlarımızı temsil eder. Terazi burcundaki Güney Ay düğümü, geçmişten bu yana uyumu, birliği ve biz olma çabanızı fark ettirebilir. Yalnız kalmak istemediğimizi, birine bağlı yaşadığımızı, ilgi ve sevgi beklentilerimizin alışkın olduğumuz davranışlar olduğunu gösterecek. 

Kuzey Ay düğümü, gitmemiz gereken, daha önce deneyimlemediğimiz yeni bir yöndür. Kuzey Ay Düğümü koç burcundayken risk alabilmeyi, özgüven ve cesaret kazanmayı, birey olabilmeyi ve güçlü kalmayı öğretecek. Eylemsel yönümüzü geliştirmemiz gerekecek. Gerektiğinde savaşmayı bildirecek. Bedensel sağlığımıza dikkat etmeyi ve zihnimize iyi bakmamız gerektiğini öğretecek. 

Terazi gibi bir konfor alanından koça geçmek zor olacak. Sizi zorlayan, enerjisine aşina olmadığımız Kuzey Ay Düğümü zordur ama başarırsanız hayatınızdaki ödülleri büyük olur.

Koç, terazi, oğlak ve yengeç burçlarının kaderlerinde major değişiklikler yaşanacak. Koç ve teraziler bekarsa evlenebilirler, evliler boşanabilir veya evliliklerinde dönüm noktaları yaşayabilirler. Sağlık ve iş anlaşmalarında önemli başlangıç ve bitişler yaşayabilirler. Oğlak ve yengeç burçları kariyer ve aile hayatlarında büyük başlangıçlar yaşayacaklar. Kimisi aile, iş kuracak, yeni bir işe girecek veya işten çıkacak. Kimisi ailesinin yanından ayrılıp kendi özgürlüğünü ilan edecek. Çok istediği eve taşınacak.

Boğa ve akrep burçlarını sağlık ve iş hayatlarında bir döngü başlayıp bitebilir. Boğa ve akrep burçları izole olmaya başlayabilirler. Psikolojik etkilerden geçecekler. İkizler ve yay burçlarını aşk ve arkadaşlık hayatları hareketlenecek. Bazı ikizler ve yay burçları çocuk sahibi olacak ve geleceğe yönelik yepyeni projelere başlayacak. Aslan ve kova burçları yurt dışı, eğitim, ticari, hukuk, dijital faaliyetlerinde girişimler yapacaklar. Umutlarının peşinden gidip taşınabilir, çevre değiştirebilir. Yakın çevresi, kardeş ve kuzenleriyle iletişimleri değişecek. Başak ve balık burçları kazançlarında kadersel başlangıçlar bekliyor. İş ve ortaklık kurabilirler. Bugüne kadar bilmedikleri gizli yönleriyle tanışacaklar.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.