19 Ağustos Günlük Burç Yorumları

19 Ağustos Günlük Burç Yorumları
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Sabah saatlerinde tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Öğlene doğru iş yerinizde stratejik adımlar atacaksınız. 14.54 sonrası Ay terazi burcuna geçiyor. İkili ilişkileriniz gündeme oturacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Öğlene kadar aşk hayatınızda hayal kırıklıklarına açık bir zaman dilimi geçireceksiniz. Ay'ın terazi burcuna geçişiyle rutin işleriniz ve iş projelerinizle meşgul olacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün yataktan dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Öğle saatlerinde elinize para geçebilir. 14.54 sonrası aşk hayatınızda keyifli bir süreç başlayacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sabah saatlerinde zihniniz dağınık ve bulanık olabilir. Alıngan ve hassas hissedeceksiniz. Maillerinize dikkat edin, karışıklık olabilir. Öğleden sonra Ay'ın terazi burcuna geçişiyle odak noktanız aileniz ve evinize çevrilecek.

Aslan ve Yükselen Aslan

Harcamalarınız çıkabilir ama öğle saatlerinde bütçenize çeki düzen vereceksiniz. 14.54 sonrasında yakın çevrenizden keyifli haberler alabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak

Öğlene kadar enerjinizi gereksiz şeylere harcamak istemeyeceksiniz. Ailenizle bir arada bulunmak iyi gelecek. Öğleden sonra maddi konular ön plana çıkacak.

Terazi ve Yükselen Terazi

Güne psikolojiniz hassas başlayabilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden uzak durmalısınız. Öğle saatlerinde eski bir arkadaşınızla haberleşeceksiniz. Ay'ın 14.54 sonrası burç değiştirmesiyle enerjiniz yükselecek.

Akrep ve Yükselen Akrep

Arkadaşlarınıza karşı alıngan hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde üretken olacağınız işlerle meşgul olmak ruhunuza iyi gelecek. Öğleden sonra partnerinizle baş başa kalıp huzurlu vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Kariyer hayatınızda mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. Öğlene doğru karar vermeniz için bir fırsat geçecek. Ay 14.54'ten sonra terazi burcuna geçecek. Arkadaşlarınızla keyifli bir organizasyon planlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Öğlene kadar düşünceleriniz sizi yorabilir. Yolculukta dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra Ay terazi burcuna geçecek. Odak noktanız kariyeriniz olacak. 

Kova ve Yükselen Kova

Sabah saatlerinde endişeli hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde biraz yalnız kalıp güçlenmelisiniz. Ay 14.54'te terazi burcuna geçerek sosyalleşmenizi sağlayacak.

Balık ve Yükselen Balık

Öğle saatlerine kadar ilişkinizde hayal kırıklığına uğramaya açık bir zaman dilimi geçireceksiniz. Arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz. 14.54'ten sonra finansal kaynaklarınız üzerine yöneleceksiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.