Mars burçlarına göre kadınlar

Mars burçlarına göre kadınlar
Kadınların Mars burcuna göre çekici bulduğu erkekler...

Mars bizim eylemsel anlamda ne kadar güçlü olduğumuzu gösterir. Arzularımızı, tutkularımızı yönetir. İçimizdeki eril güçtür. Kadın haritalarında hangi tip erkeklerden hoşlandığını da gösterir. Kadınlar Mars burcuyla kendi içindeki eril gücü dışarıda arar. Mars burcunuzu bilmiyorsanız, internette doğum haritanızı çıkartabileceğiniz ücretsiz sitelerden Mars burcunuzu öğrenebilirsiniz. 

Mars Koç Kadını

Mars koç kadınları kendi hayatlarında da mücadelecidirler. Pes etmek nedir bilmezler. Girişken ve sosyaldirler. Kendi işlerini kimseye bırakmadan hallederler. Özgüvenli, sportif, çocuksu ve savaşçı birini ister.  Komik ve özgür ruhlu yapıları sever. Hem arkadaşlık hem de fiziksel çekim arar. Kendinden yaşça küçük partnerler seçebilirler.

Mars Boğa Kadını

Kendi estetik anlayışına uyacak biriyle birliktelik yaşar. Gözüne hitap eden bir erkek olmalıdır. Ciddi ilişki yaşayacaksa kesinlikle güven duymalı ama anı yaşayan boğa burçları fiziksel çekime de yenik düşer ve güveni arka planı atar çoğu zaman. Hayatına alacağı partner onu maddi ve manevi sarıp sarmalamalıdır. Hayattan keyif almayı bilen mümkünse de iyi yemek yapan biri onu çok mutlu eder.

Mars İkizler Kadını

Çapkın erkeklere tutulur. Ağzı laf yapan ve  espritüel adaylara çekim duyar. Zeki ve çevik olmalı bir de. Birliktelik ona entelektüel katkı sağlasın. Hareketli bir yaşantısı olsun ki birlikte bol bol gezip sosyalleşsinler. 

Mars Yengeç Kadını

Tam bir aile babası arar. Evleneceği, çocuklarının babası olacak adamı bulana kadar oldukça seçici de davranabilir. Karşısına çıkan kişi ince düşünceli, evi çekip çevirebilen ve duygusal güvende hissettiren biriyse hemen aile kurmak isteyecektir.

Mars Aslan Kadını

Mars aslan kadını en iyisiyle olmak ister. En güçlü, en popüler ve en eğlencelisiyle... Gösterişli ve lüks hayat yaşayan erkekler onun radarına girer. Hayatına girecek erkek kendisine de o hayatı yaşatsın ve sık sık hediyelerle şımartsın ister. İlişkiyi yönetecek ve eğlenceli bir erkeğe ilgi duyar.

Mars Başak Kadını

Çok seçici bir kadındır. Çalışkan ve işinde saygın bir erkeğe çekilir. Ona göre partneri üretken ve zeki olmalıdır. İlişkisinde fedakarlık yapmaktan ve sorumluluk almaktan çekinmeyecek kişiler onu mutlu eder. Ayrıca hayatını derleyip toparlayabilecek bir erkek ondan baştan onayı kapar.

Mars Terazi Kadını

Yakışıklı ve flörtöz adaylara hemen aşık olabilirler. Sevgisini gösteren ve ilgili bir partner ister. Mars terazi kadını çoğu zaman pasif ve herkese göz kırpan adaylar seçebiliyorlar. Her daim hayatında birinin olma isteğinden uzaklaşıp kendi içlerindeki enerjiyi sürekli dengede tutmalıdırlar. Bu sayede karşılarına da daha dengeli partnerler çıkacaktır. 

Mars Akrep Kadını

Tutkularını hareket geçiren karizmatik erkeklerle ilişki yaşar. Yoğun duygusal ve cinsel çekim hissetmek isterler. Çözemedikleri erkekler ona cazip gelir. Maddi olarak da güçlü olmasını ister. Maskülen enerjisi yüksek, çoğu zaman da tartışmacı tipleri ilgi çekici bulabilir.

Mars Yay Kadını

Hayat görüşlerine, yaşam stiline, dünyaya bakış açısına hayran olacağı bir erkek ilgisini çeker. Vizyoner ve birikimli olmalıdır. Akademik geçmişi güçlü olsun ister. Sportif, genç ruhlu, sosyal bir partnerle çok mutlu olabilir. Yabancı kültürden biriyle farklı bir ülkede yaşamını devam ettirebilir. 

Mars Oğlak Kadını

Mars oğlak kadını önce bir duruşunuza bakar. Kariyeriniz, geliriniz, prestijiniz hangi statüde? Bunlardan geçerseniz sadakatinizi ve sorumluluk alıp alamayacağınızı ölçer. Eğer bu sınavdan da geçerseniz sonsuz emek vereceği kalıcı bir ilişkiye başlar. Mars oğlak kadını hemen bir erkeğe ilgisini belli etmez önce gözlemler.

Mars Kova Kadını

En havai erkekleri bulur. Enteresan giyimi ve tarzı olan bir erkekle birlikte olabilir. Zeki ve vizyon sahibi de olmalıdır. Mantıklı ve aklıyla beynini fetheden erkek onu kazanır. Sevgililerin çoğu arkadaşlarından çıkar. 

Mars Balık Kadını

Marsı balık olan kadınlar romantik duygulardan beslenirler.  Duygusal yakınlık hissetmek ister. Arasında sihirli bir bağ olduğuna inandığı partnerine bağımlılık geliştirebilir. Anlam veremediği ama derinden etkileyen hisleri ona hissettiren kişiye aşık olur. Gözleri etkileyici bakan erkekler onun hayallerini süsleyebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.