21 Ağustos – 27 Ağustos 2023 haftası gökyüzü etkileri

21 Ağustos – 27 Ağustos 2023 haftası gökyüzü etkileri
Merkür retrosu başlayacak. Güneş başak, Mars terazi burcuna geçecek. Dikkat etmeniz gerekenler...

Bu hafta gökyüzünde önemli gezegen hareketliliği var. Merkür geri hareketine başlayacak. Güneş başak burcuna geçecek. Mars terazi burcuna geçecek.

Öncelikle hafta boyunca etkili olacak bir etkileşimden bahsetmeliyiz. Haftanın en dikkat edilmesi gereken etkisi Mars ve Neptün arasında oluşan zorlayıcı bağlantı. Tüm hafta dikkat etkisi sürebilir. Bu hafta boyunca karşınıza uyanık insanlar çıkabilir. Kandırılma, dolandırılmaya karşı temkinli olunmalı. Yalan söylenebilir, aldanma, aldatmaya açık bir hafta. Hayal kırıklıkları yaşamamak için kimseye fazla güvenmemenizde fayda var. Ayrıca enerji düşüklüğü, yorgunluk yaşayacağınız bir hafta olabilir. Sağlığınıza ekstra özen gösterin.

Pazartesi gününe Ay terazi burcunda başlıyoruz. İlişkileriniz, evliliğiniz, ortaklık ve iş anlaşmalarınızla ilgili meseleler gündemde olacak. Uyumlu olacak, sevdiklerinizle bir arada olmak isteyeceksiniz. Venüs ve Jüpiter arasındaki görünü haftanın ilk iki günü etkileyecek. Aşırı yeme içme isteği uyandırabilir. Fazla fazla ilgili ve sevgi beklentisine girmenize neden olabilir. Siz de sevdiklerinize abartılı sevgi gösterilerinde bulunabilirsiniz.

Salı günü Ay akrep burcunda güne başlıyoruz. Sorgulayıcı, güçlü ve tutkulu hissedeceksiniz. Özellikle günün ilk yarısında sorumlulukları severek yerine getireceksiniz. Güneş bugün aslan burcunun son derecelerinde seyrediyor. Ego savaşlarına girmemeye çalışın, sınanabilirsiniz. Merkür geceye doğru retro hareketi için durağan pozisyona geçecek. Başak burcunda 17 Eylül’e kadar retro hareketini tamamlayacak. İş, sağlık, evcil hayvanınız ve gündelik işlerinizdeki dağınıklıkları derleyip toparlattıracak. İletişim sorunlarına da tabi ki her retro da olduğu gibi başak retrosunda da açık bir zaman dilimi geçireceksiniz. Ayrıca Mars ve Neptün etkileşiminin en yoğun hissedileceği gece Salı-Çarşamba geceleri olacak. Gaz kaçakları, deniz afetleri, salgın hastalıklar, baraj, heyelan, petrol, ilaçla bağlantılı toplumsal gelişmelerin de yaşanabileceğine dikkat çekmek gerekebilir.

Çarşamba günü Ay akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Keyifsiz hissedebilirsiniz. Güneş öğle saatlerinde başak burcuna geçiyor. Çalışma ve üretkenlik dönemi başlıyor. Geceye doğru beklenmedik haberler keyfinizi kaçırabilir.

Perşembe günü gücünüzü toplamış olacaksınız. Öğle saatlerinde Ay yay burcuna geçiyor. Enerjiniz artacak ve sosyal planlar yapacaksınız.

Cuma Günü Ay yay burcunda seyahatine devam ediyor. Günün ilk yarısında kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Partnerinize romantik duygularınız kabaracak. Dijital, yurt dışı, ticari ve akademik projeleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Cumartesi günü gergin enerjiler hakim. Güneş ve Satürn arasında görünüm oluşacak. Mars son derecelerde burç değiştirmeye hazırlanıyor. Yalnız bırakılıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Otorite figürleri veya babanızla ilişkinizde alınganlık yapabilir taraflardan biri. Enerjinizi bir işe odaklayamayabilirsiniz. Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle de geceye doğru kendinizle baş başa olmak iyi gelecek.

Pazar günü Ay oğlak burcunda seyahat ediyor. Duygularınız üzerinde kontrol sahibi olacaksınız. Kariyer ve evliliğiniz gündemde olabilir. Mars geceye doğru terazi burcuna geçecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, anlaşmalar, dava ve iş projeleri enerjinizi akıtacağınız alanlar olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.