20 Ağustos Günlük Burç Yorumları

20 Ağustos Günlük Burç Yorumları
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Ay terazi burcunda ilerliyor. Evliliğiniz veya ilişkinizde uyumlu taraf siz olacaksınız. İş sözleşmesi ve projeleriniz odak noktanız. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle keyifli bir plan organize edebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Rutin işlerinizi ve iş hayatınız arasında denge kuracaksınız. Evcil hayvanınızla vakit geçirmek ruhunuza iyi gelecek. Akşama doğru ailenizle bağlarınız güçlenecek.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün aşk hayatınızda mutluluğu yakalayacaksınız. Çocuğunuzla birlikte keyifli vakit geçireceksiniz. Akşam saatlerine doğru sanatsal çalışmalar yaratabilirsiniz. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Ay'ın terazi burcundaki seyahati sizi evden çıkarmak istemeyebilir. Ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Akşama doğru maddi açıdan güç kazanacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Önemli bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden haberler alacaksınız. Kısa bir seyahat rotası oluşturun ve sevdiğiniz bir kişiyi de yanınıza alın. Akşam saatleri bir arada keyifli bir zaman dilimi geçireceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Ay terazi burcunda seyahat ediyor. Maddiyatınız odak noktanız olacak. Akşam saatlerine doğru uzun zamandır beklediğiniz bir finansal kaynak size ulaşabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay sizin burcunuzda seyahat ediyor. Sosyal, aşk dolu ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla ertelediğiniz bir planı yeniden organize edebilirsiniz. 

Akrep ve Yükselen Akrep

Kendi içinizde huzuru bulmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle yalnız vakit geçirmek de size iyi gelebilir. Akşam ise kariyer planınız ve istekleriniz arasında denge kurmaya çalışacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Ay terazi burcunda seyrediyor. Bugün düğün veya davetlerde boy gösterebilirsiniz. Kalabalık bir arkadaş toplantısı için ideal bir zaman. Akşam saatlerinde eski bir arkadaşınızdan uzak yerlerden haberler gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Ay terazi burcunda ilerliyor. Kariyeriniz ve evliliğiniz gündeminizde olacak. Akşam ise finansal güç kazanmaya başlayacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün sosyal bir gün geçireceksiniz. Yurt dışı, ticaret, akademik projelerinizle de ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde bir projeye başlayabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinize yeni bir yön verecek planlar yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Ay terazi burcunda ilerliyor. Borçlarınızı dengeye getirmeye çalışacaksınız. Bugün ilişkinizde şüpheli duygular hissedebilirsiniz. Gece saatlerinde iş hayatınızda güç kazandıracak bir fikir aklınıza gelebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.