Dağınıklıkta birbiriyle yarışıyorlar

Dağınıklıkta birbiriyle yarışıyorlar
En dağınık burçları ve neden dağınık olduklarını haberin devamında bulabilirsiniz

Balık Burcu

Balık burcu Jüpiter ve Neptün etkisindedir. Yöneticilerinden biri olan Jüpiter ona bulunduğu alanı genişletmeyi, rahatlamayı, esnek olmayı kazandırır. Neptün ise hayalperestlik katar. Jüpiter ve Neptün etkisi onu gerçek dünyadan uzaklaştırır. Her zaman kafasındaki senaryoda yaşar dolayısıyla onun için somut dünyanın hayal dünyasına oranla pek bir önemi yoktur. Affediciliği de buradan gelir ki yaşam alanında da her şeye tolerans gösterebilme gücü vardır. Rahatlığı ve akışta olmayı tercih eder. Balık burcunun odası da kafası gibi karışıktır. 

Boğa Burcu

İşte Zodyağın en rahatına düşkün burcu. Yesin, içsin, ona değerli hediyeler alınsın ister. O keyfine baksın, diğerleri de onun konforunu bozmasın. Venüs etkisindeki boğa burcu anın tadını çıkarmayı ve dünyevi hazları deneyimlemeyi çok iyi bilir. Çok iyi de aşçıdır ve mutfağı hep dağınıktır. Tatlıya düşkünlüğü vardır. Yediği çikolataların ambalajlarını oraya buraya bıraktığı için derlenip toparlanmakta malesef sınıfta kalıyor.

Yay Burcu

Yay burcu da Balık burcu gibi Jüpiter etkisinde bir burçtur. Hiç bir şeyi kafaya takmaz, hayat onun için  bir lunapark. Tıpkı bir çocuk gibi eğlenir ve etrafı çılgınca dağıtır. Gezmeyi çok sevdiği gibi dinlenmeyi de sever. Hatta odasına kapandı mı uzun bir süre çıkmadan orada takılabilir. Siz de pizza kutularını arkasından toplamak zorunda kalabilirsiniz.

Aslan Burcu

Aslan burcu Güneş yönetimindedir. Dünya onun etrafında dönüyor sanar. Tatlı şımarıklıkları vardır ve her şeyi ayağına bekler. Kullandığını da oraya öylece bırakır gider, sonra gelsin birisi toplasın. Tabi dominantlıktan dolayısı sıkıcı da değildir, hakkını yemeyelim. İnanılmaz eğlenebilirsiniz onunlayken. Arkadaşlarıyla evinde partilemeyi çok seven aslan burcu evini kendi toplamaz, arkasının toplanmasını ister. 

Yengeç Burcu

Yengeç burcunu Ay yönetir. Evine ve yuvasına yürekten bağlıdır. Kalbiyle hareket eder ve sevdiklerine karşı vermekten çekinmez. Evinde kalabalık davetler vermeyi sever, çocuklarına lezzetli kahvaltılar hazırlar, çamaşır bulaşık derken ev iyice dağılır. Bundan da asla şikayet etmez çünkü o verdikçe ruhen daha besleyici ve güvende hisseder. Onun dağınıklığı üşengeçlikten değil evin her zaman misafir dolu olmasındandır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.