18 Ağustos Burç Yorumları

18 Ağustos Burç Yorumları
18 Ağustos günü talihin kimden yana olacağı detayları haberin devamında

Koç ve Yükselen Koç

Güne motivasyonunuz yüksek başlayacaksınız. Ev işleri, günlük işlerinizle meşgul olabilirsiniz ve sorumluluklarınızı rahatça yerine getireceksiniz. İş arkadaşlarınız yardımınız dokunabilir. Akşam saatlerine doğru iletişiminiz trafiğiniz hızlanmasıyla gergin hissedebilirsiniz. 


Boğa ve Yükselen Boğa

Sabah saatlerinde güne enerjik başlayacaksınız. Aşk hayatınızda sevindirici gelişmeler yaşayacaksınız. Sanatsal çalışmalar ve spor yapmak için ideal bir gün. Akşam saatlerinde çocuğunuzun ihtiyaçlarıyla meşgul olabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler 

Bugün evinizde kendi kendinize kalmak size çok iyi gelecek. Aile üyeleriyle keyifli bir yemek organize edebilirsiniz. Akşam saatlerinde iş ve kazançlarınızla ilgili gelişmeler ön planda olacak.


Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sabah saatlerinde yakınlarınızla bir arada olmaktan keyif alacaksınız. Alacağınız bir telefon, mesaj ya da maille sevinç dolabilirsiniz. İş hayatında yaratıcı ve üretken yanınızı öne çıkarın. Akşam saatlerinde beklenmedik bir gelişme olabilir.


Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün bolluk ve bereket enerjisiyle güne uyanacak ve kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz. Kazançlarınız artabilir. Kendinize bir ödül verin ve doğada vakit geçirin. Akşam saatlerine doğru konfor alanınızdan çıkabilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde umut dolu ve inancınız yüksek hissedeceksiniz. Yurt dışı, dijital, hukuk, akademik ve ticari alanlarda bereketli işler yapabilirsiniz.


Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay’ın başak seyahati kendi içinizde mutluluğu bulmanızı sağlayacak. Düşüncelerinizi olumluya odaklayacaksınız. Borçlarınızı kolaylıkla derleyip toparlayabileceksiniz.  Akşam saatlerine doğru beklenmedik haberler alabilir ve tatlı bir telaşa bürünebilirsiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay başak burcunda ilerlerken geleceğe yönelik umutlarınız artabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için somut yardımlar görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli bir plan yapmak için güzel bir gün. Akşam saatleri kalabalık ortamlarda hareketli geçebilir.


Yay ve Yükselen Yay

Kariyerinizle ilgili çok güzel bir haber alabilirsiniz. Bu güzel gelişme size prestij ve özgüven kazandıracak. Sağlığınızı da ilgilendiren görsel bir değişim içerisindeyseniz fark edilecek ve beğenileceksiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün hayata karşı umudunuz yüksek. Yaşantınıza farklı bir pencereden bakabilirsiniz. Sizi çok mutlu edecek bir telefon alabilirsiniz. Akademik, yurt dışı, dijital, ticari ve hukuksal projelerinizde başarı kazanacaksınız. Uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 


Kova ve Yükselen Kova

Finansal bir bereket yaşayacaksınız. Borçlarınızı derleme toparlama imkanınız olacak. Bugün bir projede titizce çalışabilir ve kolaylıkla derinleşebilirsiniz. Detaycı ve sorgulayıcı tavrınız sizi başarılı kılacak.


Balık ve Yükselen Balık

Bugün eşinizle keyifli vakitler geçireceksiniz. İlişkisi olmayanlar duygusal anlamda güven duyacağı biriyle tanışabilir. Bir sözleşme imzalayabilir ve ortaklık kurabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.